Nyt fra Yousee, siden bliver ikke opdateret så tit, følg evt yousee på facebook

Yousee facebook side

November 2021

Frem til 23. november, tilbydes medlemmer gratis oprettelse og forsendelse, samt 1. md. gratis på 200 Mbit internet. Vi kan også henvise jer til en YouSee butik, som har mulighed for at tilbyde 200 Mbit til 199,- pr. md. de første 6 måneder. Husk I selv skal bede om dette tilbud, som giver en anelse mere besparelse end det annoncerede.
Sidstnævnte tilbud er gældende året ud.

Januar 2021

Tilbage i 2017 droppede YouSee at levere FM radiokanaler på sit sendenet. Siden da har man kunnet høre radio via sit tv, men den mulighed dropper YouSee fra 2021.

YouSee begrunder beslutningen således: Selv om der helt sikkert er nogle, der sætter pris på at kunne lytte til radio via tv-pakken, er der færre kunder med tv fra YouSee, der gør brug af det. For at holde prisstigningerne på et minimum har vi derfor valgt at lukke radiokanalerne.

YouSee henviser til, at man fremover kan lytte til radio via en DAB-radio eller en radio-app via din smartphone.

Også Ekstrakanalen får kniven fra årsskiftet. Ekstrakanalen har fungeret som reklamekanal for forskellige tv-kanaler, der har været tilgængelige for alle i en måned af gangen.  Igen mener YouSee, at det kun er et fåtal af alle med tv fra YouSee, der ser Ekstrakanalen. For at holde prisstigningerne på et minimum lukkes den.

I forhold til ændringer i tv-pakkerne så tiilføjes Nicktoons til Fuldpakken, mens Disney XD lukker. Det er Disney, der har valgt at lukke Disney XD-kanalen.

Ændringerne gennemføres 30. december 2020.

Januar 2020

Der vil ikke komme så meget nyt her, dem der har facebook kan følge yousee der

December 2019

Få fri adgang til Viasat Film Action

I december får alle medlemmer endnu mere underholdning. Her giver YouSee nemlig fri adgang til den spændings fyldte filmkanal Viasat Film Action, der byder på actionfilm, krimidramaer og thrillere.

Viasat Film Action vises på Eventkanalen, der ligger på kanalplads 100.

Nyd en lille ekstra film- & seriepakke

I december I også streame en række ekstra film og serier.

Glæd jer til at se biografsuccesen Ternet Ninja (fra 17. dec.), dramaet Life Boat (fra 11. dec.). Og allerede nu kan de se underholdende serier og tidløse klassikere. Stream det hele via YouSee Tv-boksen, i YouSee Film & Tv-appen og på tv.yousee.dk i hele julemåneden.

Det hele findes under menuerne Film og Serier i afsnittet ”Til dig. Fra YouSee”.

NB. Har man ikke aktiveret YouSee Film & Tv-appen, kan man oprette sit YouSee Login via yousee.dk.

Se de nye tv-kanaler allerede nu

Ved årsskiftet åbner vi for de nye kanaler i YouSee’s Regionsudbud. Men I behøver ikke vente helt til januar, for allerede fra 11. december er der åbnet op for alle de nye kanaler, så de kan ses via YouSee Tv-boksen, i YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk.

De nye kanaler kommer i første omgang til at ligge lige efter kanalerne i de nuværende tv-pakker. Så har man fx 40 kanaler i sin nuværende tv-pakke, vil man kunne finde den eller de nye kanaler på kanalplads 41 og frem. Ved årsskiftet, den 1. januar om morgenen får alle medlemmer med en tv-pakke de nye kanaler – uanset om I har tv-boks eller ej.

De nye kanaler i Grund-, Mellem- og Fuldpakke fra 1. januar 2020
• TV 2 Charlie bliver en del af Grundpakken
• TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD bliver en del af Mellempakken

• C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD bliver en del af Fuldpakken

• På yousee.dk/tv2020 kan I læse mere om, hvordan man finder de nye kanaler
DR lukker tre kanaler i det nye år
Som tidligere oplyst har DR har meddelt, at de lukker DR3, DR Ultra og DR K den 2. januar 2020 i forlængelse af den nye public service-kontrakt.

November 2019

YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet

YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Selvom YouSee ønsker at fortsætte forhandlingerne med Discovery, er det nu så tæt på årsskiftet, at YouSee er nødt til at varsle sine kunder om, at Discovery Networks’ kanaler heller ikke vil være en del af Bland Selv-pakkerne fra nytår.

”Desværre har vi endnu ikke kunne finde en løsning, der både sikrer en fornuftig pris og mere valgfrihed til vores kunder. Derfor må vi erkende, at vi ikke når at lukke en aftale med Discovery Networks og bliver nødt til at varsle vores kunder om, at Discovery’s kanaler ikke vil være en del af vores udvalg fra årsskiftet. Det er vi kede af på vegne af vores kunder, og jeg kan forsikre, at vi vil forhandle videre, og håber, at vi senere i det nye år igen kan tilbyde Discovery Networks indhold i vores tv-produkter,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

”Det har været vigtigt for os at finde en løsning med Discovery Networks, så vores kunder fortsat har adgang til deres indhold og kanaler. Derfor har vi arbejdet med forskellige mulige løsninger i forhandlingerne. Dels hvor Discovery Networks’ indhold kunne fortsætte som en del af Bland Selv, men også løsninger, hvor vi har tilbudt at fortsætte med flere af Discovery Networks’ kanaler i de faste pakker, herunder Kanal 5, hvor fodboldlandsholdets kvalifikationskampe vises.”

Sport bruges som løftestang for forhandlinger
Der er flere grunde til, hvorfor det denne gang har været svært at blive enige om en aftale. En af grundene er, at YouSee hverken vil eller kan blive ved med at hæve priserne på faste tv-pakker med indhold, som bliver set mindre og mindre. Selvom danskernes seervaner har ændret sig, og der er færre til at være med til at betale for kanalerne, er der fortsat en tendens til, at kanalejerne hvert år forventer højere betaling for deres kanaler. Denne tendens har skabt en negativ spiral af prisstigninger og kundeafgang.

”Der er fortsat mange kunder, der foretrækker faste tv-pakker. Vores fornemmeste opgave er at sikre en rimelig pris og det rette indhold til dem. Selvom mange tv-kanaler har færre seere end tidligere, bliver de fortsat dyrere for os distributører. Derfor bliver det endnu vigtigere at sammensætte de faste pakker, så pris og indhold afspejler tv-seernes reelle efterspørgsel. Vores kunder bør grundlæggende betale for det de ser – specielt i et tv-marked, hvor kunderne i stigende grad ønsker selv at vælge deres indhold. Det skal vores tv og streaming-produkter afspejle,” siger Jacob Mortensen.

En anden grund til, at det i disse år er svært at holde prisen på de faste tv-pakker på et fornuftigt niveau, er, at sport ofte bruges om løftestang i forhandlingerne. Sportsrettigheder er nemlig en afgørende faktor, når en stor del af danskerne vælger tv-pakke.

”Vi ønsker, at vores kunder har adgang til alle de vigtige sportsbegivenheder. Men vi bliver i forhandlinger ofte mødt med krav om, at hvis vi vil have kanaler med vigtige sportsrettigheder i pakkerne, så skal vi også tage en række andre kanaler med i købet. Samtidig bliver sportsrettigheder ofte fordelt på en række forskellige tv-kanaler. Det reducerer valgfriheden for os og for tv-kunderne, når de vigtigste sportsrettigheder bruges til at sælge kanaler med aftagende seertal. Derfor er vi nødt til at kæmpe imod denne tendens på vegne af vores kunder,” siger Jacob Mortensen og tilføjer, at YouSee for at give tv-kunderne mere valgfrihed i 2014 lancerede Bland Selv, hvor man selv kan sammensætte en unik og personlig tv-pakke, og at det i dag er den mest populære tv-pakke blandt nye kunder.

Selvom det endnu ikke er lykkedes at lukke en aftale med mere valgfrihed og priser, der afspejler den aktuelle værdi af kanalerne, understreger Jacob Mortensen, at man fortsat vil arbejde hårdt på at finde en løsning, hvor YouSee’s kunder igen kan se Discovery Networks’ tv-kanaler.

”Vi har haft et langvarigt samarbejde med Discovery Networks, og det ønsker vi fortsat at have. Vi har mange kunder, der sætter stor pris på Discovery Networks’ indhold, og vi ønsker fortsat at lave en aftale, hvor alle Discovery Networks’ kanaler er tilgængelige i Bland Selv, og hvor landsholdets kvalifikationskampe fortsat er en del af alle vores tv-pakker.”
Venlig hilsen
YouSee

Februar 2019

Her er et link til installering af kanaler, efter at YouSee har ændret rækkefølgen.!

Hvordan indstiller jeg mit tv

December 2018

Ventetiden kan være lang i december. Derfor giver vi alle med en tv-pakke fri adgang til kanalerne Disney Channel, Disney XD og Disney Junior i hele december måned.

Kanalerne bliver den 1. december automatisk lagt ind i tv-pakken, og man finder dem blandt sine andre kanaler.

 • Disney Channel ses på kanalplads 128
 • Disney XD ses på kanalplads 129
 • Disney Junior ses på kanalplads 132

Ser jeres medlemmer/beboere tv via YouSee tv-boksen, vil kanalerne ligge sidst i rækken efter de tv-kanaler, som de har i deres tv-pakke. Du kan selvfølgelig også se de tre Disney-kanaler i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk.

Psst – under menupunktet Film har vi også lagt fire familiefilm klar, som man kan se alle de gange man vil i december – uden det koster noget.

Alle tv-kunder, som ikke har det i forvejen, får adgang til de tre Disney-kanaler. Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 7. januar 2019.

November 2018

Bredbånd er en lige så integreret del af vores hverdag som el, vand og varme. Vi kender alle følelsen af frustration, når forbindelsen driller. Derfor får du en række råd, du kan bruge – uanset om du har bredbånd hos os eller ej.

Sådan gør du din internetforbindelse bedre
Vil du have en hurtigere og mere stabil forbindelse? Vi har samlet 8 gode råd, der lynhurtigt kan give dig en bedre internetforbindelse – bare ved hjælp af ganske små greb, som du kan prøve med det samme.

Læs de 8 råd her

Lær at spotte en svindler i din indbakke

Desværre er det mere og mere almindeligt, at der lander mails i din indbakke fra en svindler, der forsøger at få fat i dit brugernavn, dine kreditkortoplysninger eller andre personlige oplysninger. Ofte ved at udgive sig for at være nogen, du stoler på. Så hvordan gennemskuer du disse phishingmails, som de også kaldes?

Sådan undgår du phishing

December 2017

Disse kanaler får ny kanalplads

Kanal Ny kanalplads Tv-pakke
TV 2 3 Alle
TV3 4 Alle
Kanal 5 5 Alle
Comedy Central 11 Alle
DR K 24 Alle
TV3+ 9 Mellem- / Lille Tillægspakke
TV Puls 10 Mellem- / Lille Tillægspakke
Nick Jr. 35 Fuld- / Tillægspakke
ID Investigation 54 Fuld- / Tillægspakke

December 2017

Alle medlemmer med kun en Grundpakke har nu mere underholdning i deres tv-pakke. De har nemlig fri adgang til YouSee Film og Serier med alt fra store blockbustere, romantiske komedier, actionfilm og meget mere. De har adgang til udvalgte film i de mest populære genrer, velkendte titler og mere kunstneriske, prisbelønnede mesterværker. Det kræver dog at de har en boks, som kan lejes for kr. 30,- pr. md. direkte ved Yousee.

Alle med Fuldpakken eller tv-boks får Paramount+
672.000 danskere kan nu se Paramount+ med masser af klassikere og favoritter fra det amerikanske filmselskab Paramount Pictures inkluderet som en del af deres tv-pakke. De står bag nogle af de allerstørste biograffilm – og vi har sørget for, at alle med en Fuldpakke eller en YouSee tv-boks kan se mange af deres film inden et år efter biografpremieren.

De er fx nye film som Jack Reacher: Never go back, Monster Trucks og xXx The Return of Xander Cage eller klassikere som An Officer and a Gentleman, Godfather og Star Trek.

Filmene findes i YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk eller på YouSee Tv-boksen.

Der følger dog altid Paramount+ med en tv-boks fra YouSee.

Oktober 2017

Den 31. oktober ændrer Viasat navn på deres sportskanal TV3 SPORT 2 – til TV3 MAX. TV3 MAX vil sende et mix af sport, livsstilsprogrammer, comedy og tv-serier, der især henvender sig til den mandlige TV-seer.
Oktober 2017

På TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, League Cup og den næstbedste engelske fodboldrække The Championship. Se også de store europæiske fodboldligaer som La Liga, Serie A, den franske Ligue 1, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League. Endvidere dækker TV3 MAX også tysk håndbold, Champions League håndbold og ATP-tennis.

Når TV3 MAX ikke sender LIVE sport fra de største turneringer, finder du masser af originale comedy-programmer som Simpsons, Top Gear og How I Met Your Mother.

TV3 MAX kan automatisk ses af medlemmer/beboere, som har TV3 SPORT 2 i deres nuværende tv-pakke.

TV3 SPORT 1 skifter samtidig navn til TV3 SPORT, da der ikke længere er en SPORT 1 og SPORT 2 kanal. Men bortset fra navneændringen sker der ingen ændringer.

juni 2017

Bedre undertekster og lydspor

I dag udruller vi en række nyheder og forbedringer på YouSee Tv-boksen. Vi har bl.a. forbedret undertekster og lydspor, så du nu bedre selv kan vælge de undertekster og sprog, der passer dig.

Nu understøttes live-tv, optagelser og udsendelser, som du har haft sat på pause eller spolet med DVB-C

undertekster. DVB-C undertekster er undertekster i digital kvalitet.

Det betyder, at der nu er tre muligheder for undertekster:
• Indbrændte undertekster er en integreret del af billedet – og kan ikke slås til eller fra. De kan heller ikke udskiftes til andre sprog.
• Tekst-tv undertekster vises, hvis du vælger at slå undertekster til fx side DR1’s tekst-tv side 398.
• DVB-C undertekster giver en forbedret kvalitet i forhold til de traditionelle tekst-tv undertekster og er nemmere at læse.
Indstillinger til DVB-C undertekster findes i Indstillinger > Lyd og lydspor og Undertekster.

DVB-C undertekster gælder ikke for Arkiv og Start Forfra, da disse afspilles på en anden teknologi.

   
  Fra i dag kan du/I bestille Viasat Film-pakke, der giver adgang til fem filmkanaler, der sender film døgnet rundt. Og skulle du ikke være i humør til nogle af dem, kan du bare finde en af de mange film eller serie i tv-arkivet i stedet.

Viasat Film byder på film fra de

Mest populære genrer. Du finder store Hollywood-succeser, danske
biograf-hits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere.  Og det er nemt at se film, når det passer dig. Du går bare ind i tv-boksens menu, finder den film, du vil se og trykker play.

Se Viasat Film, uanset hvor du er
Du har adgang til Viasat Film, uanset hvor du er i Danmark. Så du kan også se film, når du er på farten – både på pc, tablet og mobil.

Det koster 99 kr. om måneden at have adgang til Viasat Film. Der er ingen binding. Det forudsætter enten YouSee Kort eller YouSee Tv-boks. Indholdet i arkiv vil ligge sammen med andre film og serier og vil ikke have et separat menupunkt på boksen.

Viasat Film kan bestilles på Mit YouSee og 70 70 40 40.

 
Læs mere   
 

Tv-kanalen TCM lukker og erstattes med Viasat Series

Fra den 1. juni 2017 er det ikke længere muligt at se tv-kanalen TCM. Turner Broadcasting System, som ejer TCM, har besluttet at lukke kanalen i hele Norden.

Hvad betyder lukningen af TCM?
medlemmer, som har TCM i tv-pakken, kan fremover ikke se kanalen. Derfor lægger vi en ny kanal i Fuldpakken den 1. juni. Den hedder Viasat Series og viser et bredt udvalg af tv-serier inden for både spænding, krimi, komedie og drama fx NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication. Ændringen sker automatisk og Viasat Series får kanalplads 65 (som TCM har i dag).
Venlig hilsen
YouSee

Tidligere Café Hack-vært sender nyt program sammen med YouSee
 
Søndag den 9. april er der premiere på et nyt program med tidligere ”Café Hack”-vært, Søren Dahl. Her vil han igen invitere kendte danskere ind til en snak på den aarhusianske cafe og fylde halvanden time med spændende samtaler og god musik. Alle kan lytte med via Facebook. Eller man kan lytte med via YouSee Infokanalen og YouSee Musik- appen, hvis man er mobilkunde.
 
 
Nye platforme og fokus på godt indhold
I YouSee glæder vi os over, at alle danskere får mulighed for at høre programmet, da rigtig mange danskere var kede af at miste ”Café Hack” med Søren og hans interessante samtaler med kendte danskere.Det kan kræve lidt tilvænning, hvis man ikke er vant til at lytte til programmer digitalt via Facebook eller en app. Derfor laver vi en række brugervenlige introduktionsvideoer.Søren glæder sig til at møde danskerne rundt om i landet
”Vi sætter sammen med YouSee et helt nyt program i søen, men glæden ved at fortælle historier og møde nye mennesker er den samme som altid. Jeg har i 35 år rejst rundt i landet for at møde og tale med danskerne, og jeg elsker det,” siger Søren Dahl, der hver søndag vil være vært i programmet.
En del af optagelserne vil foregå på den legendariske Café Hack ved Aarhus Teater, som radioværten selv betegner som sit andet hjem.” Jeg har arbejdet her siden 1987, så jeg har 30-års jubilæum i år,” bemærker han.
Søren Dahl er nysgerrig af natur og sætter stor pris på at møde danskere rundt om i landet. Derfor vil optagelserne fra tid til anden flytte ud, hvor tingene sker.”Jeg glæder mig til at komme ud og møde folk i hele landet, og vi vil kigge ind i hvilke begivenheder, der optager danskerne i løbet af året. F.eks. kunne vi godt tænke os at sætte nogle af de danske krimiforfattere stævne på Krimimessen i Horsens Statsfængsel og et andet nyt tiltag er, at mad som tema også kommer til at fylde mere i de nye programmer,” fortæller radioværten.Det nye samtaleprogram har endnu ikke fået et navn, men ud over masser af interessante samtaler både på cafeen og rundt i det danske land vil programmet også få en større musikalsk bredde, end det havde tidligere. De nye programmer er kommet i stand via et samarbejde mellem Søren Dahl og YouSee, og radioværten ser frem til at udkomme i et nyt format.”Vi har et godt samarbejde med YouSee og er glade for, at vi sammen med Danmarks største underholdningsdistributør kan gøre programmet tilgængelig for alle danskere. Vi glæder os til igen at underholde vores lyttere og er også spændte på at tage et skridt ind i fremtiden med både nyt format og nye platforme,” siger Søren Dahl.SKAM til de unge – Tidligere Café Hack-vært til de ældre
I starten af februar kunne YouSee afsløre, at alle deres tv-kunder kan se NRK3 og dermed følge med i fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM. Samtaleprogrammet rammer en anden gruppe kunder end de typisk lidt yngre SKAM-fans.I YouSee har vi kunder i alle aldre, og hvor muligheden for at se fjerde sæson af SKAM nok især skabte glæde hos de yngre, så var ”Café Hack” et populært program hos den lidt ældre målgruppe. Vi vil gerne levere godt og unikt indhold til alle vores kunder, og samarbejdet med Søren Dahl skaber forhåbentlig glæde blandt vores lidt ældre kunder. At vi så har mulighed for at give alle danskere mulighed for at lytte med, gør det jo blot endnu bedre.
   
 
Regional TV 2 kan nu ses på alle skærme også når du/I er “ude”
 
SKAM kan nu ses på appen 
 
 
 
SKAM-fan eller SKAM-nysgerrige kan nu se eller gense sæson 1, 2 og 3 af den populære norske ungdomsserie SKAM fra NRK3 i YouSee Tv & Film appen.
NRK3 kan også ses i YouSee Tv & Film appen eller på pc’en. Så kan sæson 4 af SKAM også streames live her, når den kommer til foråret.Venlig hilsen
YouSee
 
NRK3 og SKAM til YouSees tv-kunder

Snart kan alle YouSees tv-kunder streame NRK3, Norges svar på DR3 og Zulu, og dermed også fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM.

Når fjerde sæson af SKAM ruller over skærmen på norske NRK3 til foråret, kan YouSees tv-kunder følge med i de nye afsnit om Eva, Noora og Isaks drittkule teenageliv i Oslo. NRK3,

der viser serien, bliver nemlig tilgængelig via youSee Tv & Film i slutningen af februar og kan dermed streames via mobil apps og computer resten af året.

”Skuffelsen over ikke at kunne følge SKAM har fyldt meget hos danskere i alle aldre og hos flere politikere, og derfor vil vi gerne give alle vores kunder en helt særlig mulighed for at se NRK3 og dermed fjerde sæson af SKAM. Vi har et rigtig godt samarbejde med nabolandskanalerne, og sammen med dem har vi strikket en løsning sammen, så vi nu kan give næsten halvdelen af danskerne adgang til at streame NRK3. Det er vi ret begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

YouSee har mere end 1,3 mio. husstande som tv-kunder, og de får alle mulighed for at se SKAM med danske undertekster, så også de, der ikke kender til kosegruppa, klining og russebuss, kan være med. Alle YouSees tv-kunder kan streame NRK3 live, og kunder med adgang til arkiv kan desuden se fjerde sæson af SKAM via deres tv-arkiv i YouSee Tv & Film.

Fremtidens indhold går nye veje
Mere end en halv mio. danskere har streamet det første afsnit af SKAM på DR TV, og det gør det ifølge DR til det meste sete afsnit nogensinde. Når YouSee nu giver alle deres kunder adgang til NRK3 og fjerde sæson af SKAM, er det netop for at få det gode indhold ud at leve hos danskerne.

”NRK har med SKAM skabt en enorm succes. Når vi kigger ind i fremtiden, forventer vi at se masser af nye spændende indholdsformater komme fra ventede såvel som uventede steder. Som Danmarks største tv-leverandør vil vi selvfølgelig være en del af denne spændende udvikling og sikre vores kunder en billet på første række” siger Christian Morgan.

NRK3 og SKAM
NRK lagde indtil starten af januar SKAM frit tilgængelig på deres hjemmeside samtidig med, at den blev vist på tv, og rigtig mange danskere så serien her. Det satte en tvist om musikrettigheder en stopper for i midten af januar, og det skuffede de mange danske SKAM-fans, der med spænding så frem til at følge premieren på sæson 4.

NRK3, der minder lidt om DR3, er om aftenen en ungdomskanal rettet mod de 15-40-årige, der udover SKAM også viser masser af comedy og serier som Game of Thrones. Om dagen sendes NRK Super, der viser børne-tv fra tidlig morgen.

Venlig hilsen
YouSee 

Fra på lørdag og januar 2017 måned ud får du fri adgang til:

 • Filmkanalen Viasat Film Premiere, som du kan se direkte på dit tv.
 • I finder Viasat Film Premiere tv-kanalen på Trailerkanalen (kanalplads 66) og Eventkanalen (kanalplads 100).

Her kan du se topfilm som Star Wars – The Force Awakens, Zootropolis, The Danish Girl, Klovn Forever, Straight Outta Compton, Flaskepost fra P (fra 22. januar) og mange flere.

 • Fem udvalgte lejefilm, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks. Captain Fantastic, The Hateful Eight, Antboy 3, Kvinden i guld og Blood Father.
 • Over 250 populære film fra Viasat, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks, når og hvor det passer dig.

yousee.dk/filmpakken kan du læse mere om, hvordan du får adgang til filmpakken.

YouSee har informeret pr. e-mail eller brev

YouSee giver alle besked om filmpakken enten pr. e-mail eller brev. Onsdag den 4. januar sendte YouSee en e-mail til alle, som de har e-mail-adresse på.  Alle andre vil modtage et brev i løbet af nogle dage.

 

YouSee gør plads til bedre billedkvalitet og højere bredbåndshastigheder

Ambitionen hos YouSee er klar: Danmark skal flyttes til det næste niveau, så jeres beboere og medlemmer er forberedte på den digitale fremtid, der lurer lige om hjørnet. Det betyder bl.a., at vi nu tager hul på udrulningen af det lynhurtige bredbånd, gigabredbånd, der sikrer bredbåndshastigheder på op til 1 Gbit. Det betyder samtidig, at

der i februar 2017 lukkes ned for FM-båndet i YouSee’s kabel-tv-net for at frigøre den nødvendige plads til de nye bredbåndshastigheder.

Fremtiden bliver mere og mere digital. Det er uundgåeligt. Og Danmark hører også til blandt de lande i verden, der er med længst fremme på det digitale beat. Men de senere år har Danmark tabt noget af det momentum, imens andre lande har skruet gevaldigt op for tempoet. Derfor skruer YouSee nu op for at sikre Danmarks førerposition og sikre, at jeres beboere/medlemmer er gearet til de fremtidige, digitale behov.

Et vigtigt skridt på den rejse er netop at sørge for, at alle husstande i langt højere grad får adgang til hurtigere bredbåndsforbindelser. Noget, som allerede efterspørges.

Forbruget på nettet stiger hele tiden

Den stigende efterspørgsel på hurtigere bredbånd går hånd i hånd med, at jeres beboere og medlemmers forbrug på nettet er steget endnu hurtigere. Det hænger især sammen med, at tv-vanerne er under forandring. Vi streamer i langt højere grad vores tv-indhold og går i Tv-arkivet og bestemmer, hvad vi vil se hvornår. Tal fra Slots- og Kulturstyrelsen viser bl.a., at næsten halvdelen af alle danskere mellem 16 og 89 år har streamet film, serier eller tv-programmer i 2015, og blandt de 16-44-årige er det hele 30 pct., der streamer dagligt.

Det er alt sammen noget, der kræver mere plads i kabel-tv-nettet, og derfor gør man hos YouSee klar til at lukke for FM radio i februar 2017 for de YouSee-kunder, der modtager tv og bredbånd via kabel-tv-stikket, for at gøre mere plads til udrulningen af gigabredbånd, der sikrer bredbåndshastigheder på op til 1 Gbit.

Behov for mere plads i nettet

”Vi har en klar ambition om at levere de bedste forbindelser. Vi leverer i forvejen Danmarks bedste mobilnet, og ambitionerne på bredbånd er ligeså store. Det er de nødt til at være, hvis vi skal følge med danskernes ændrede vaner og sikre et bæredygtigt, digitalt Danmark. Og derfor vælger vi at lukke for FM radio for at gøre plads til den næste generations bredbånd. Der er en begrænset mængde plads i kabel-tv-nettet, og der er ikke plads til både højhastighedsbredbånd og den gamle FM-teknologi, der optager uforholdsmæssig meget plads. Det tager vi nu konsekvensen af,” fortæller Jacob Mortensen, Vicedirektør i YouSee.

Lukningen af FM radio sker i naturlig forlængelse af, at man hos YouSee i februar i år lukkede ned for det analoge tv-signal, som tiden var løbet fra. Ligesom det gjaldt for det analoge tv-signal, så er det hensynet til kunderne, der gør, at vi nu lukker ned for FM:

”Vi gør det her for at gøre det bedre for kunderne. Vi er klar over, at det for nogen i første omgang kan være irriterende, at man skal indstille sig på at lytte til sine yndlingsradiostationer på en ny måde, men vi kan med FM-lukningen udnytte kapaciteten langt bedre i vores kabel-tv-net, så den kommer flertallet af vores kunder til gode,” forklarer Jacob Mortensen.

Tilbyder overgangsløsning til FM-luk

Vi står klar med en løsning for de, som fortsat vil høre FM-radio. Interesserede kunder kan allerede nu gå ind på yousee.dk/tv2017 og skrive sig op til at få tilsendt en stueantenne, der kan kobles til deres anlæg – helt uden beregning.

Vi melder allerede nu ud, så de berørte kunder har mulighed for at overveje alternative løsninger til den måde, de hører radio på i dag. Herunder hører også muligheden for at skifte til en digital løsning med DAB-radio. Det anslås, at godt 300.000 husstande i dag hører FM radio via YouSee’s kabel-tv-net.

Fakta: FM-sluk

• FM-luk gennemføres løbende i uge 3-8 2017 i forbindelse med YouSee’s årlige kanalomlægning. På den måde forstyrres den enkelte kunde mindst muligt. Den enkelte kunde vil blive varslet om et mere konkret tidspunkt

• Disse kunder bliver påvirket af FM-luk: Det drejer sig udelukkende om YouSee-kunder, der modtager tv og bredbånd via kabel-tv-stikket (via coax). Det gælder således også de bolig-/antenneforeninger, der modtager deres tv og bredbånd via coax med undtagelse af følgende foreninger, der selv ejer deres antennenet: Ishøj Fællesantenne, TREFOR, Ringe Antenneforening, Dyrup Sanderum Antenneforening, Brande Antenneforening, Odder Antenne, Skanderborg Antenneforening, Videbæk Antenneforening, TUKNET og Hjørring Antenneselskab. YouSee anslår, at der i dag er godt 300.000 husstande, der hører FM radio via deres antennestik.

• FM-luk berører de landsdækkende radiokanaler: NDR Kultur, NDR 1, NOVA fm, Pop FM Dans, P1, P2, P3, P4, P5, P6 Beat, P7 Mix, P8 Jazz, R Klassisk, Radio 100, Radio24syv, Schleswig-Holstein, SR-P2 Sven, The Voice. Derudover bliver en række lokalradiostationer distribueret på FM via YouSee’s kabel-tv-net.

• Disse kanaler findes fortsat som DVB efter FM-luk: DVB er en forkortelse for Digital Video Broadcasting. For radiokanalerne betyder det, at de også findes på deres egen tv-kanalplads, og man kan altså lytte til radiostationerne via sit tv. Det gælder alle de ovennævnte, landsdækkende kanaler.
• Alternativer til radiolytning fremover: Mange radiostationer findes som DVB og kan høres over tv’et. Derudover kan kunden vælge at investere i en DAB-radio, og en række radiokanaler findes desuden som apps eller på internettet. De YouSee-kunder, der ønsker at fortsætte med FM radio, kan henvende sig til YouSee og få tilsendt en stueantenne, der kan kobles til deres anlæg – helt uden beregning.

Fakta: Gigabredbånd

• Hvad er gigabredbånd? Gigabredbånd er navnet på YouSee’s højhastighedsbredbånd, der leveres via coax-teknologien. Ambitionen er, at husstande i 2017 skal have adgang til 1 Gbit. Det er en hastighed, som man kun drømte om for få år siden, men som bliver en realitet inden for få år. I intet andet land bliver bredbånd via kabel-tv-nettet rullet ud til så mange husstande på så kort tid, som TDC Group og YouSee gør i samarbejde med Huawei frem mod oktober 2017, hvor udrulningen forventes at være gennemført.

• Vi opgraderer YouSee’s kabel-tv-net: Der er flere fordele at hente, når vi nu går i gang med at opgradere og udskifte udstyret i YouSee’s kabel-tv-net. Med et nyt kabel-tv-net giver vi nemlig adgang til markant højere bredbåndshastigheder, der understøtter den stigende interesse for streaming. Og så vil opgraderingen give mere båndbredde til de enkelte tv-kanaler, så tv-signalet vil stå endnu skarpere.

• Højere up- og downloadhastigheder. Med opgraderingen skifter vi til Docsis 3.1 standarden med nye bredbåndshastigheder. Så kan vi tilbyde hastigheder op til 1.000 Mbit med YouSee Bredbånd via coax. Og I 2017 skruer vi desuden yderligere op for upload-hastigheden, så vi kan tilbyde de samme up- og downloadhastigheder. Det kan fx være 500/500 Mbit.

• Privat ejede kabelnet (coax net). Foreninger der selv ejer deres antennenet, har også mulighed for at opgradere deres eget kabel-tv-net og få adgang til de nye bredbåndsfordele og bedre billedkvalitet. Derfor vil vi løbende kontakte jer med tilbud om at opgradere jeres kabelnet til fremtidens digitale behov.

August 2016

     
  Bliv klogere på den nye tv-boks  
     
     
     
  Yousee har lavet syv korte film, hvor du kan se, hvad den nye YouSee Tv-boks kan. Hver film handler om én af tv-boksens mange funktioner, der giver frihed til at se tv på din måde. Filmene ligger på YouTube, og derfor kan I nemt linke til dem på jeres hjemmeside.

Intro – YouSee Tv er tv på en helt ny måde  
Find det, du gik glip af i dit store tv-arkiv  
Sæt dit tv på pause, hvis du bliver forstyrret  
Start forfra og få det hele med  
Optag dine favoritter og se dem, når det passer dig  
Lav dit eget underholdningsunivers på dit tv  
 
     
Se TNT på Ekstrakanalen i september
 
I september måned kan medlemmer med Grund- og Mellempakken se frem til ekstra film, komedier og drama. Hele måneden viser vi nemlig TNT på Ekstrakanalen.TNT sender fængslende dramaserier og spændende film døgnet rundt. Kanalen har et bredt udvalg af
 
 
egenproducerede serier som Murder in the First og Falling Skies blandet med andre populære serier som Skadestuen, Lost Girl og Crossing. I september er der også premiere på den nye dramaserie Private Eyes og serien The Last Ship.Kanalen findes normalt i Fuldpakken, men kan også tilvælges individuelt. Du finder Ekstrakanalen på plads 55.

  Deltag i Aarhus Festuge hjemme fra sofaen
   
   
   
  For første gang nogensinde går YouSee og en by sammen om at vise et lokal event på tv – nemlig Aarhus Festuge. Der kommer ca. 300.000 personer til Aarhus Festuge, og nu kan endnu flere deltage. Jeres medlemmer/beboere kan nemlig følge med hjemme fra sofaen, når vi fra 26. august til 4. september viser daglige nyheder og reportager fra begivenhederne.Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største og mest ansete kunst- og kulturfestivaler med et program, der består af både rytmisk og klassisk musik, teater, film, ny teknologi, mad, børnekultur og arkitektur og design.Følg med i Aarhus Festuge på kanal 100.

Marts 2015

Nyhed!Tv-arkivet indeholder nu også TV 2 i YouSee Play Tv & Film app’en samt på youseeplay.dk.Inden sommerferien kommer TV 2 også i Tv-arkiv på Plus-boksen til Pluskunderne.I Tv-arkivet kan man se stort set alt, hvad der har været vist inden for 48 timer af udsendelsestidpunktet. Nogle udsendelser gemmes helt op til en uge. Live sportsudsendelser og film findes som udgangspunkt aldrig i Tv-arkiv.Bemærk at TV 2 kun kan ses på YouSee Play Tv & Film app’s og youseeplay.dk via YouSee Bredbånd.

Hvilke medlemmer har adgang til Tv-arkiv?
– Pluskunder
– Kunder med bredbånd købt efter 5. oktober 2014

 

Februar 2015

YouSee Play Tv & Film app’en understøttes nu af AirPlayI næste uge lancerer vi AirPlay i YouSee Play Tv & Film app’en til iPhone og iPad. Som noget helt nyt får man mulighed for at afspille Live Tv, Tv-arkiv, Film og Serier på sit fjernsyn via Apple TV. AirPlay ikonet vises ved siden af volumenkontrollen i afspilleren, hvis ens iPhone eller iPad er på det netværk, hvor der også er Apple TV. Afspilning via AirPlay er i HD-kvalitet for at give den optimale oplevelse, når man benytter AirPlay sammen med sit fjernsyn.Ny Tv Guide på mobil
Tv Guiden til mobil får et ansigtløft, så det bliver nemmere at få overblik, og den bliver mere intuitiv at bruge på de små skærme. Når man starter Tv Guiden, vises det, som er på tv lige nu, og det der kommer efterfølgende på alle kanalerne. Ved at bladre til højre får man nemt overblik over hele dagens udsendelser.Påmindelser i Tv Guiden
Man kan oprette påmindelser i Tv Guiden, så man aldrig går glip af sine yndlingsprogrammer igen. Det er nemlig muligt at sætte en påmindelse, så man bliver adviseret inden udsendelsen startes. Påmindelsen vises også, når app’en er lukket. Når man klikker på påmindelsen, sendes man til den pågældende udsendelse i app’en. Fra ”Min side” kan man desuden se en oversigt over planlagte påmindelser, og der er mulighed for at redigere i dem.
 
     

December 2014

YouSee indgår aftale med TV 2 om ny sportskanalYouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at foreninger med Regionsudbud får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.Vi har lyttet til et bredt ønske fra jer foreninger om at få den nye sportskanal fra TV 2 med i vores udbud. Samtidig har vi indgået en aftale med TV 2, som betyder at den nye kanal ikke medfører yderligere prisstigninger i 2015.Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført i går. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.
Venlig hilsen
YouSee

Marts 2014

Nyhed bland selv dine tv kanaler

YouSee Nyhedsservice nr. 10
– september 2013

YouSee indfører ’Bredbånd med Bland Selv’

 

 

 

 

 

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle nyheden om, at vi som den første bredbåndsudbyder giver vores kunder mulighed for selv, at vælge fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres bredbåndsforbindelse. Det betyder, at kunderne løbende – og med minutters varsel – kan ændre fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres bredbåndsforbindelse.

Up- og download med samme hastighed

Med lanceringen af ’Bredbånd med Bland Selv’ får bredbåndskunderne også adgang til såkaldt symmetriske hastigheder, hvor up- og download sker med samme hastighed.

Lanceringen af ’Bredbånd med Bland Selv’ bliver et fundamentalt opgør med det hidtidige meget stive bredbåndsmarked, hvor kunderne kun kan vælge mellem faste downloadhastigheder. Fremover vil bredbånd fra YouSee blive tilbudt som totalhastigheder, inden for hvilke kunderne selv vælger en kombination af up- og downloadhastighed.

Fakta om ’Bredbånd med Bland Selv’

’Bredbånd med Bland Selv’ kommer til at bestå af et antal standardprodukter med hver sin totalhastighed. Hvert af disse vil bestå af tre forskellige kombinationer af up- og downloadhastighed.

Et eksempel kan være totalhastighed 48 Mbit/s: Vælg mellem 40/8, 32/16 og 24/24
Tallet til venstre angiver download-hastighed.

Fra 1. oktober og løbende fremefter bliver det muligt for medlemmer og beboere, at gøre brug af den nye ’Bland Selv’ bredbåndsløsning – hvad enten foreningen har en speciel prisaftale via Foreningsbredbånd eller om de aftager YouSee Bredbånd. Information om priser og hastigheder følger ultimo september.

Skift hastighedskombination løbende via Mit YouSee
’Bland Selv’ bredbåndskunderne kan når som helst vælge mellem de tre kombinationer, der er tilbudt inden for hvert produkt.Ændringer i hastighedskombinationen sker på nettet via Mit YouSee og træder i kraft inden for 10 minutter.

Med en totalhastighed på f.eks. 48 Mbit/s kan man eksempelvis vælge en kombination på 40 Mbit/s download og 8 Mbit/s upload om aftenen, når familiens medlemmer streamer film og ser web-tv over nettet og derfor har brug for stor downloadkapacitet. Inden de går i seng, ændrer de forbindelsen til 24/24, fordi de har brug for maksimal uploadhastighed, mens hjemmets computere om natten laver backup af f.eks. foto til en lagerplads på nettet.

Husk alle de fordele I har med YouSee Bredbånd

·         På yousee.tv kan I – kvit og frit – se de fleste af jeres tv-pakkers kanaler via internettet på alle hjemmets computere, iPads, iPhones og Android telefoner.

·         På youmusic.dk finder I mere end 20 millioner musiknumre. Musikken følger automatisk med bredbåndsabonnementet og giver friheden til al den musik, man har lyst til – uden det koster en krone ekstra. Læs mere på youmusic.dk om, hvordan I får musikken med på smartphone, tablet eller computer.

Venlig hilsen

YouSee

– august 2013

 

 
Vi udvider udbuddet af Ekstrakanaler med TV3-sportskanaler
I forrige udgave af Nyhedsservice fortalte vi om YouSee’s á la carte koncept Ekstrakanaler, der blev lanceret 1. juli i år.

I første omgang uden tre af de populære TV3-kanaler; TV3+ samt TV3 SPORT 1 og 2, men vi er glade for, at det nu er lykkedes os, at lave en aftale med Viasat, hvor også disse tre kanaler indgår. Alle tre kanaler sendes i HD, i Ekstrakanal universet.

Med Ekstrakanaler har foreningens beboere og medlemmer mulighed for at tilkøbe kanaler enkeltvis.Dermed kan man som aftager af Grundpakken vælge mellem i alt 108 Ekstrakanaler, blandt andet samtlige kanaler der indgår i Mellem- og Fuldpakken.

Læs hvordan I får adgang til Ekstrakanaler

Foreninger med eget udbud
TV3, TV3+ og TV3 Puls skal ligge i bred distribution i én af foreningens pakker for, at få adgang til Viasat  Ekstrakanaler.

      


TV3+ og TV3 SPORT 2 dækker alle efterårets Premier League kampe
Med nyheden om de tre nye YouSee Ekstrakanaler, er der ekstra godt nyt til foreningens fodboldglade tv-seere, som ikke har adgang til Fuldpakken.

TV3+ og TV3 SPORT 2 byder i dette efterår på en helt unik dækning af Premier League. Fra på lørdag får seerne endnu mere for pengene, da Viasat har overtaget rettighederne til alle 380 Premier League kampe.

 
   

Det koster de nye Ekstrakanaler:

TV3+ og TV3 SPORT 1 kan tilkøbes for 50 kr. pr. måned.
TV3 SPORT 2 kan tilkøbes for 30 kr. pr. måned.

I finder de nye Ekstrakanaler på følgende programnumre:
TV3+ på nummer 110
TV3 SPORT 1 på nummer 137
TV3 SPORT 2 på nummer 138

YouSee Nyhedsservice nr. 7
– juli 2013

 

 


YouSee Wifi som pilotforsøg i Varde antenneforening
YouSee vil gøre det muligt for sine bredbåndskunder at dele deres trådløse netværk med
hinanden. Det vil give kunderne fri adgang til tusindvis af trådløse net over hele landet.

Vi har netop lanceret YouSee Wifi som pilotforsøg i Varde for medlemmer af Varde antenneforening med bredbånd fra YouSee. Mere end 4.000 bredbåndskunder i Varde har nu mulighed for at bruge YouSee Wifi, når de er hjemmefra.

I Varde Antenneforenings områder vil der være ca. 1.900 steder med YouSee Wifi trådløst netværk. Pilotforsøget er første fase af YouSee Wifi projektet. Efter planen vil YouSee Wifi blive rullet ud over hele landet i 2014.

Se flere detaljer om YouSee Wifi på yousee.dk

Forenings- og Fejlservice er klar til dit opkald – også i sommerferien
Vi ønsker dig og alle i jeres forening en rigtig god sommerferie.
Vi er her naturligvis i hele perioden, hvis I skulle få behov for vores hjælp.

Foreningsservice ved spørgsmål om regninger
Ring til os på 70 70 40 44

Fejlservice ved fejl på jeres tv, bredbånd eller telefoni
Ring til os på 70 70 40 40

Nyhed – TV3 SPORT 2 er nu i Fuldpakken
Fra i går, d. 9. juli, lancerede vi TV3 SPORT 2 i Fuldpakken, og øger dermed igen antallet af HD-kanaler i Fuldpakken. Med lanceringen af TV3 SPORT 2 indeholder Fuldpakken nu 59 kanaler, og hele 36 af kanalerne sendes i HD-kvalitet.

Foreninger med eget TV udbud har adgang til kanalen efter d. 15. august. Kontakt jeres YouSee konsulent for, at lave en særskilt aftale, hvis I ønsker kanalen som en del af jeres eget udbud.

 

Husk at I nu kan vælge én Ekstrakanal ad gangen
Den 1. juli 2013 tog YouSee endnu et skridt ad frit valg vejen. Tv-pakkerne består stadig, men I kan nu tilkøbe kanaler enkeltvis til jeres tv-pakke. Kravet om, at man skal tilkøbe mindst fire kanaler er faldet bort.

Læs hvordan I får adgang til Ekstrakanaler

Foreninger med eget TV udbud skal tilbyde et udvalg af kanaler fra SBS og TV 2 i bred distribution for at få adgang til deres kanaler i Ekstrakanaler.

 Euronews er på Ekstrakanalen i juli
I juli kan du og dine medlemmer se Euronews på Ekstrakanalen. Euronews har siden lanceringen i 1993 bragt nyheder fra hele verden med fokus på Europa, og har et team på mere end 400 journalister tilknyttet. Kanalen forholder sig neutral mht. politiske, religiøse og nationale emner.

Kampagneinformationer:

Bestil inden 31. juli og få op til 10 udvalgte Ekstrakanaler til 0 ,-
Lige nu kan medlemmer og beboere med adgang til Ekstrakanaler, prøve én eller flere udvalgte Ekstrakanaler uden beregning frem til 1. september.

Se alle betingelser i kampagnen på Ekstrakanaler på yousee.dk

Køb 50Mbit og få 30 premierefilm i 30 dage i YouBio
Fra 22. juli til 25. august kan medlemmer og beboere købe 50 Mbit Bredbånd for 299 kr. pr. md. Med i købet får man 30 premierefilm (lejefilm) i 30 dage i YouBio.
Premierefilm koster normalt 49 kr. stk. Der er 6 mdr. binding på Bredbånd i perioden.
Detaljeret information om kampagnen kan ses på yousee.dk fra 22. juli.

Hvis din forening har Foreningsbredbånd i jeres YouSee aftale fås hastigheden med rabat.

Rigtig god sommer
Venlig hilsen
YouSee

– marts 2013

HD-fest! – se masser af HD-kanaler i marts måned

Hos YouSee arbejder vi løbende på at give jer, jeres beboere og medlemmer adgang til de bedste kanaler i den bedste, digitale kvalitet – nemlig HD. Vores tv-pakker indeholder nu så mange HD-kanaler, at vi gerne vil inviterer jer alle til HD-fest.

Vi sender hele 40 kanaler ukodet fra i dag 1. marts, hvor de 9 af kanalerne er vores mest populære Ekstrakanaler, som ikke indgår i standard tv-pakkerne. TV3 HD kommer også med i festen og lanceres 4. marts. Så fra den dato byder vi på hele 41 HD-kanaler, som kan ses uden boks og kort med en fladskærm med DVB-C modtager/MPEG4 og YouSee Plus boks.

Hvilke HD-kanaler kan ses

·         DR1, DR3, TV 2 HD, Kanal 5 HD, TV Guiden, dk4 HD, TV 2 Regional og TV 2 Naboregion, Ekstrakanalen, YouBio Trailer, SVT1, SVT2, NRK1, ARD, ZDF, NDR, RTL, TV3 HD, TV3+ HD, 6’eren HD, CANAL9 HD, TLC HD, Discovery Channel HD, TNT, MTV, Disney, Nickelodeon, TV3 SPORT 1, Eurosport 1, Eurosport 2, Kanal Sport, Animal Planet, Viasat Golf, BBC HD, Discovery Showcase, MTV Live, Silver, History Channel, Nat Geo Wild, National Geographic Channel og ESPN America

 

 
   

Fakta – sådan ses HD-kanalerne

·         Kræver DVB-C og MPEG4 modtager, enten i form af en fladskærm eller en boks (f.eks. YouSee Plus)

·         Det kan være nødvendigt at lave en kanalscanning efter digitale kanaler

·         Når der scannes skal Netværks-id 100 anvendes (ikke nødvendigt med YouSee Plus)

·         Har man en Favoritlister skal man tilføje HD-kanalerne for at kunne se dem

·         Har man en Grundpakke finder man de HD-kanaler, der ligger i Mellem- og Fuldpakken på kanalpladser i 100-serien (f.eks. CANAL9 HD findes på kanalplads 115)

·         Kunder med Mellempakken finder også Fuldpakkens HD-kanaler i 100-serien

Har jeres forening jeres eget tv-udbud kan I ikke nødvendigvis se alle HD-kanalerne. Det er afhængig af jeres anlægs tv-udbud.DR Ultra – ny kanal, der erstatter DR Update

4. marts lancerer vi DR Ultra. DR Ultra erstatter DR Update, som ophører som kanal. DR Ultra kan ses på kanalplads 33, som ikke er den kanalplads DR Update har i dag.

DR Ultra indgår i alle vores tv-pakker og sendes kun digitalt. Kan man i dag se DR Update vil dermed også kunne se DR Ultra. Kanalen henvender sig til ”større børn” – de 7-12 årige – og er en del af DR’s strategi ”Et skarpere DR”. Kanalen er ifølge DR ”.. en refleksion af de større børns virkelighed på godt og ondt…”


Vi øger hastigheden på Bredbånd

De af jeres beboere og medlemmer, som har en 20 Mbit Bredbåndshastighed kan fra 1. marts glæde sig over en 25/3 Mbit hastighed til samme pris. Med i abonnementet, som er trådløst følger fortsat Web-tv med op til 49 kanaler og 28 kanaler uden for hjemmet med Fuldpakken. Derudover er der fri adgang til YouSee Musik på pc, smartphones og tablets med 20 mio. musiknumre.

Desuden lancerer vi 1. marts nye priser på 50 Mbit og 100 Mbit med 20 kr. rabat til både nye og eksisterende kunder, hvor foreningen har indgået en aftale om Foreningsbredbånd. Pris på 50 Mbit er 279 kr./md. og for 100 Mbit 379 kr./md.
Foreningsbredbånd er en rabatpris på Bredbånd. Rabatprisen vil på yousee.dk kun være synlig for beboere og medlemmer på de anlæg, der kan få rabatprisen. Pris ses ved indtastning af adresse. Foreninger på coax, der selv ejer deres net, kan indgå aftale om Foreningsbredbånd.

 


TNT HD på Ekstrakanalen i marts

Ekstrakanalen i YouSee’s Grundpakke giver jeres beboere og medlemmer smagsprøver på de tv kanaler, vi tilbyder i YouSee’s standard tv-pakker og tilvalgsunivers.

I marts måned viser vi TNT HD, der sender 24 timer i døgnet, og byder på film, komedier og prisbelønnede dramaserier bl.a. “The Guardian”, “Mad Men”, “Men in Trees”, “Lot Girls”, “Weeds”, “Crash” og “Misfits”.

TNT HD kan individuelt tilkøbes som Ekstrakanal ovenpå en Grund-, Mellem- eller Fuldpakken for
20 kr. om måneden.
Læs mere om Ekstrakanaler

– januar 2013

 

 

De digitale MPEG2 kanaler slukkes i februar og april
Vi tager nu fat på at afvikle det ældre digitale tv-signal kaldet MPEG2 og vil fremover udelukkende satse på HDTV i vores tv-pakker.

De digitale tv-kanaler som slukkes, er kanaler, der er MPEG2 kodet, og som også findes i en HD-version (MPEG4 kodning). Der er derfor kun tale om et sluk af digitale MPEG2 kodet kanaler.
12. februar sker første sluk af de krypterende MPEG2 kodet kanaler. Her slukker vi for de Ekstrakanaler, der også findes i HD-version.

2. april sker andet sluk af de 30 Clear MPEG2 kodet kanaler i YouSee’s standard tv-pakker. Kanaler der slukkes findes i både MPEG2 og MPEG4 version (HD). 14 af disse Clear kanaler sendes fortsat også analogt.
Slukket af to omgange omfatter således alle de digitale kanaler i MPEG2 kodet version, der også sendes i HD-kvalitet (MPEG4) og dermed sendes i to forskellige versioner. Kanalerne forsvinder således ikke fra YouSee’s standard tv-pakker og tilvalgsunivers, men vil fremover kun blive sendt i HD-udgaven.

I dag dobbelt-distribuerer vi op mod 30 tv-kanaler i både en MPEG2- og en MPEG4-version. Med lukningen af tv-kanaler i MPEG2 kodning  skaber vi plads til endnu flere HD-kanaler og får mulighed for at styrke tilkøbsplatform. Desuden kan vi tilbyde endnu mere valgfrihed og højere bredbåndshastigheder, alt sammen til glæde for alle jeres beboere og medlemmer. Det betyder også, at vi fremover, når eksisterende MPEG2-kanaler opgraderes til HD, nedlægges MEPG2-versionerne af disse kanaler.

 

Vi skønner, at MPEG2 slukket vil berøre maksimalt 50.000 af YouSee’s i alt 1,2 millioner kunder. Det er husstande, som for flere år siden har investeret i 1. generations digitale tv-apparater eller modtagerbokse, som var udstyret med MPEG2-modtager.
Beboere og medlemmer informeres
Vi sender brev til alle kunder med Ekstrakanaler som kan blive berørt af slukket. En nem måde at teste, for jeres beboere eller medlemmer, om de bliver berørt af lukningen af MPEG2-signalet, er at undersøge, om de kan se DRHD (DR3 fra mandag 28. januar). Den distribueres kun i MPEG4-format, så kan man se DRHD på sit tv i dag, vil lukningen af MPEG2-signalet ikke få konsekvenser.
Hvilke kanaler slukkes

 • ·         12. februar stopper vi med at distribuere MPEG2-versionerne af kanaler, der er købt som Ekstrakanaler. Det drejer sig om: 6’eren, Animal Planet, CANAL9, Discovery Channel, Disney Channel, dk4, ESPN America, Eurosport, Eurosport 2, Kanal Sport, MTV Danmark, Nat Geo Wild, Nickelodeon, TLC, TNT, Viasat Golf.

 

 • ·         2. april stopper vi med at distribuere MPEG2-versionerne af 30 kanaler i de vores tre standard tv-pakker: Grund-, Mellem- og Fuldpakken. Det drejer sig om: DR1*, TV 2*, TV3+*, Kanal5*, 6’eren*, CANAL9, CANAL8 SPORT, TLC*, Discovery Channel*, TNT, MTV Danmark*, dk4*, TV 2 Regionerne, Disney Channel*, Nickelodeon*, TV3 SPORT 1*, Eurosport*, Eurosport 2, Kanal Sport, Animal Planet*, YouBio Trailerkanal, TV Guiden, SVT1, SVT2, NRK1, ARD, ZDF, NDR, RTL og Ekstrakanalen. Disse kanaler vil derefter kun blive distribueret i én digital version, dvs. HD. Kanaler markeret med * distribueres desuden også i analog version.

 
DR3 er DR’s nye kanal

28. januar får alle jeres beboere og medlemmer en ny tv-kanal, når DR3 erstatter DRHD. DR3 sender i HD (MPEG4) og får samme kanalplads som DRHD. DRHD lukker dermed 28. januar. DR3 får plads i YouSee’s Grundpakke, og vil byde alle seere med et ungt sind velkommen indenfor til et programtilbud med stærkt fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik.

 
YouBio lanceres på LG Smart TV

For at give jeres beboere og medlemmer mulighed for at se YouBio på så mange forskellige enheder som muligt lancerer vi, i samarbejde med LG, en YouBio App til LG Smart TV. Dette er en helt ny YouBio platform, som gør det muligt at se YouBio direkte på fladskærmen uden brug af boks.

YouBio kan ses på pc eller Mac, iPad og iPhone – og alle tv-apparater med en YouBio Boks eller YouSee Boksen. Og nu altså også på LG skærme via en YouBio App.
LG er den første tv-producent i Danmark, der tilbyder YouBio via et Smart TV-apparat som skal tilsluttes internettet. I første omgang er det udvalgte LG modeller fra 2012, som understøtter YouBio App’en.
YouBio kan ses af alle i hele landet gratis frem til 31. januar 2013, og koster derefter 99 kr. pr. måned.

Læs mere om YouBio

 

 

Travel Channel på Ekstrakanalen

Ekstrakanalen i YouSee’s Grundpakke giver jeres beboere og medlemmer smagsprøver på de tv kanaler, vi tilbyder i YouSee’s standard tv-pakker og tilvalgsunivers. I februar måned viser vi Travel Channel, som er en kanal for globetrotter og andre, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Travel Channel kan individuelt tilkøbes som Ekstrakanal ovenpå en Grund-, Mellem- eller Fuldpakken for 10 kr. om måneden.
Læs mere om Ekstrakanaler

 
Venlig hilsen
YouSee

 

– januar 2013

Vejen til det bedste signal
Et nyt område med hjælp til jeres beboere og medlemmer om sikring af deres kabel-tv-installation er lanceret på yousee.dk. Det nye område ’Godt Signal’ giver råd om ’’støjproblemer’’ og hjemmeinstallationer og en vejledning til hvordan, man sikrer sig det bedst mulige tv-signal. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, når man skal have et godt tv-signal.

Læs mere på Godt signal

(yousee.dk/godtsignal, som I eventuelt også kan henvise til på jeres hjemmeside)
Årsagen til nye problemer som kan drille tv-signalet skyldes at teleselskaberne 1. januar blændede op for et nyt mobilnet, det såkaldte LTE-800 eller 4G-net, der sender på frekvenser fra 791 til 862 MHz. Under uheldige omstændigheder kan det forstyrre modtagelsen af tv mange steder i landet.

Det ny mobilnet benytter de samme radiofrekvenser, som YouSee bruger til tv-kanaler som bl.a. Eurosport, Disney Channel og TV3 Puls. Dermed er der risiko for, at mobilsignalerne kan forstyrre de pågældende tv-kanaler, hvis husstandens antenneinstallation ikke er korrekt udført, eller der er brugt kabler af dårlig kvalitet.

Derfor opfordrer vi alle jeres beboere eller medlemmer til at tjekke deres antenneinstallationer for at sikre sig mod forstyrrelse af tv-signalet.

Eventuelle signalforstyrrelser vil vise sig som ’sne’ eller striber på traditionelle billedrørs-tv. På moderne digitale fladskærme viser det sig som pixeleringer, frysninger af billedet eller kortvarig sort skærm.

Jeres beboere og medlemmer skal bruge velafskærmet materiel som f.eks. såkaldt dobbeltskærmede antennekabler, der er YouSee Ready godkendt. Kablerne forhandles af byggemarkeder og radio- og tv-forhandlere.

Vi forventer, at eventuelle forstyrrelser i begyndelsen primært vil komme fra mobilmaster, da der endnu kun er solgt meget få mobiltelefoner, som kan bruge det nye 4G-net. I takt med at markedet vokser, risikere man, at fænomenet bliver mere udbredt, ligesom det kan vokse i takt med, at teleselskaberne bygger flere master.

Følgende kanaler hos YouSee kan blive påvirket af det nye mobilnet afhængig af, hvor i landet, man bor:

Analoge kanaler: TV3 Puls, Eurosport, Disney XD og Nickelodeon, MTV og Cartoon Network.

Digitale kanaler: Eurosport HD og Eurosport 2 HD, Nickelodeon HD, Disney HD, TLC HD, TNT HD, MTV HD.

YouSee Musik i luften

Vi har glædet os at levere musik på tværs af alle platforme. Det er nu lykkes af få forhandlet rettighederne på plads, så jeres beboere og medlemmer nu også kan få musik til tablets og smartphones – både ude og hjemme. Den nye tjeneste – YouSee Musik – som samtidig erstatter YouSee Play kan hentes i Apples App Store og for Android i Google Play Butik.

Den nye tjeneste, YouSee Musik følger stadig automatisk med i abonnementet, når man har YouSee Bredbånd. Men til forskel fra tidligere er man ikke længere bundet til at lytte til musikken via en pc eller Mac.

YouSee Musik adgang til:

·         18 mio. musiknumre både hjemme og på farten

·         Mulighed for at lave egne playlister og dele dem via Facebook eller e-mail

·         Spillelister og hitlister

·         Musikken på et musikanlæg via AirPlay

YouSee Musik App’en registrerer automatisk, hvis en smartphone eller tablet er forbundet til en YouSee-bredbåndsforbindelse, så man ikke behøver at logge ind for at få adgang til musikken. Og musikken kan også automatisk gemmes på enheden, så man har mulighed for at tage sin musiksamling med på rejse

YouSee Musik bliver samtidig tilgængelig for Onfones mobilkunder, som en del af nye mobilpakker.

Sådan virker YouSee Musik App’en

YouSee Musik App laver progressivt download, der betyder at musikken afspilles samtidig med at den downloades. Derved er der offline adgang til afspillede numre. YouSee Musik App’en downloader kun playlister, når det tablet eller smartphone er koblet på en WiFi-forbindelse, for at undgå for højt dataforbrug. Dataforbrug via YouSee Musik tæller ikke med i Fair use-grænsen for dataforbrug på YouSee Bredbånd.

Onfone lancerer en række nye mobile oplevelser

YouSee og Onfone er fra årsskiftet blevet lagt sammen, og det første konkrete udbytte er en række nye mobilpakker, som præsenteres under det nye slogan ’Mest ud af mobilen’.

Det betyder, at jeres beboere og medlemmer kan få adgang til fri musik og tv på farten via mobilen til fast, lav pris hos Onfone.

Hvis man har abonnement på Kabel-tv hos YouSee, kan man med et mobilabonnement hos Onfone kvit og frit tage sit tv med på mobilen. I alt vil der være adgang til op til 28 tv-kanaler, og abonnementet inkluderer op til en times tv dagligt (koster ikke datatrafik) inden for landets grænser.

Se mere på onfone.dk

Venlig hilsen

YouSee

 

– december 2012

 

 

 

Velkommen til Danmarks
nye film- og serietjeneste

Fra i dag 5. december lancerer vi YouBio, vores nye internettjeneste med film- og tv-serier. Vi starter op med en åben beta version, da det endnu ikke er det fulde katalog af film og tv-serier, der er tilgængelig. Vi lægger hver dag nye film og serier på, som bliver en del af abonnementet.
Gratis frem til 1. februar 2013

Alle kan oprette sig på youbio.dk , og gratis frem til 1. februar 2013 streame ubegrænsede film- og tv-serier, i det YouBio er tilgængelig over hele landet uanset bredbåndsudbyder.
YouBio er et samarbejde med C More, der er Skandinaviens største udbyder af filmkanaler. C More råder over rettigheder til første tv-visning af spillefilm fra fire af de største Hollywood-studier og en lang række tv-serier fra de store amerikanske producenter, herunder HBO.
YouBio lanceres på følgende platforme

 • ·         Pc og Mac via youbio.dk
 • ·         iPhone, iPad eller iPod Touch via YouSee App
 • ·         Tv via YouBio Boks

 

Med YouBio kan man

 • Tegne et YouBio-abonnement med fri adgang til et bredt udvalg af film og tv-serier, som frit kan ses, når man vil. Derudover kan de også leje film og serier, som ikke er en del af abonnementet. Hver uge kommer der nye premierefilm til
 • Når man opretter et YouBio-abonnement, kan man til en hver tid sætte abonnementet på pause. Der er ingen bindingsperiode, udover perioden man allerede har betalt for

Priser

 • ·          YouBio-abonnement indeholder et bredt udvalg af film og tv-serier og koster 99 kr./md. YouBio-abonnement er gratis indtil 1. februar 2013.

 

 • ·          YouBio filmleje priser afhænger af hvor ny titlen er. Premierefilm koster 49 kr. Der er flere priskategorier fra 9-49,- kr. pr. film eller serie. Ved leje vil der være adgang til filmen/serien i 48 timer.

 

YouBio Boks til dit tv

I forbindelse med YouBio lanceringen lancerer vi YouBio Boks, der gør det muligt at se YouBio på fladskærmen derhjemme. YouBio boksen streamer YouBio indholdet via internettet og kræver kun en bredbåndsforbindelse og et tv med HDMI-stik. Dog anbefaler vi en hastighed på min. 4 Mbit.

 

YouBio boksen er derved ikke begrænset til YouSee’s kabel-tv kunder, men kan derimod bruges af alle danskere, som har en bredbåndsforbindelse. Boksen indeholder også et Medie Center, som man kan benytte til at afspille indhold fra en computer, en USB-enhed eller et netværk. Boksen understøtter DLNA.

Med et YouBio abonnement vil det via boksen også være muligt at se følgende C More kanaler som en del af abonnementet: C More First HD, C More Hits, C More Action, C More Emotion, C More Kids, C More Series. YouBio boksen koster 495 kr. og kan bestilles via youbio.dk

 

Hardware krav
For at anvende YouBio skal man som hovedregel blot have en pc eller Mac af nyere dato. Derudover skal der installeres et plugin til ens browser. Man bliver automatisk bedt om at installere plugin, når der trykkers på afspil. 

 

 • ·         iPhone, iPad eller iPod Touch skal minimum køre iOS 5.0.
 • ·         Apps til Android og Smart Tv (Samsung og LG) kommer umiddelbart efter den fulde lancering i januar 2013.

– november 2012

 
Nye tv-pakker for 2013

Hos YouSee arbejder vi løbende på at give jer, jeres beboere og medlemmer adgang til de bedste kanaler i den bedste, digitale kvalitet – nemlig HD. Det betyder imidlertid også, at vi er nødt til at foretage ændringer i vores standard tv-pakker.
Her kan du få et hurtigt overblik over, hvordan YouSee’s standard tv-pakker ændres i næste uge – fra 12. november til 15. november.

 

Du kan se den præcise dato for jeres lokalområde på yousee.dk/tv2013. Her kan du også læse mere om HD og radiokanaler.

 

De største nyheder i kanalomlægningen er:

 • ·         Flere kanaler i HD bl.a. Animal Planet HD i Fuldpakken
 • ·         Tv fra jeres naboregion fra TV 2 Regionerne i HD-kvalitet
 • ·         BBC World News bliver en del af Mellempakken
 • ·         BBC Knowledge bliver en del af Mellem og Fuldpakken
 • ·         Ekstrakanalen i HD-kvalitet – viser smagsprøver fra vores Ekstrakanaler

Vi har tidligere meldt ud, at HD-versionen af TV4 og RTL skulle lanceres i kanalomlægningen. Det sker imidlertid ikke, da det ikke har været muligt at erhverve rettighederne på de forudsatte vilkår. Vi er i dialog med rettighedshaverne og forventer, at TV4 HD og RTL HD vil blive en del af tv-pakkerne på et senere tidspunkt. Herudover flytter Ekstrakanalen til programplads 34, og National Geographic Channel flytter til programplads 26.

Få hjælp til at indlæse kanalerne
For at sikre at jeres beboere og medlemmer får mest muligt ud af deres tv-pakker, og for at hjælpe med at indlæse kanaler igen, har vi samlet nyttig information og vejledning på én side. Her finder I også en oversigt over alle kanalerne og deres kanalpladser samt en vejledning til, hvad man skal gøre, hvis man oplever, at nogle af kanalerne mangler.

Få hjælp her

Hent en ny kanaloversigt
yousee.dk/nykanaloversigtkan I downloade jeres nye kanaloversigt. Kanaloversigten indeholder det nye tv-udbud med kanalplads, digitale kanalpladser og analoge frekvenser

– september 2012

Nye pakker og priser
12. november 2012 starter kanalomlægningen hvor vi justerer vores tv-pakker. Priserne reguleres pr. 1. januar 2013.

 

Der er breve på vej med information om de nye tv-pakker og pakkepriser til alle foreninger, herunder bolig- og antenneforeninger, bestyrelser og formænd. Brevene lander fra i dag 14. september 2012.

Ændring i tv-pakkerne giver mere HD og intet analog sluk

Vi øger vi antallet af kanaler, der sendes i HD-kvalitet, så kunder med en Fuldpakke kommer op på flere end 30 HD-kanaler. De nye kanaler som sender i HD er bl.a.: Animal Planet, NRK1, TV4, NDR og RTL.  Samtidig vil der være et uforandret antal analoge kanaler i de tre tv-pakker, fordelt med 9 i Grundpakken, 15 i Mellempakken og 31 i Fuldpakken.

 

Alle får igen adgang til TV 2 Regionerne Nabo

Sidste år valgte vi at stoppe distributionen af den såkaldte TV 2 Region Nabo. Den beslutning var mange kunder kede af, og vi har besluttet at genoptage distributionen af TV 2 Regionerne Nabo kanalen. Det betyder, at man også i HD vil kunne se nabo regionen til den TV 2 Region, som man kan se i dag. I Region Hovedstaden vil det betyde, at man som i dag kan se Lorry i HD og fremover også kan se TV 2 Øst i HD. Dermed får alle YouSee kunder med vores standard tv-pakker adgang til én ekstra TV 2 Region Nabo kanal.

 

Mellempakken får to BBC-kanaler

Efter nogle år uden ændringer udvides Mellempakken med to kanaler fra britiske BBC. Det drejer sig om nyhedskanal BBC World News, som hidtil kun har været tilgængelig for kunder med Fuldpakken. Desuden kommer BBC Knowledge, som er ny i både Mellem- og Fuldpakken. BCC Knowledge er en fakta- og dokumentarkanal med fokus på videnskab, historie, teknologi m.v. Derudover er Fuldpakken allerede i august blevet udvidet med CANAL8 Sport.

 

Hvornår går de nye kanaler i luften?
Omlægningen af vores tv-pakker starter 12. november og vil vare et par dage frem. Afhængig af, hvor i landet man bor, sker det enten 12., 13. 14. eller 15. november 2012.

Selv om det ville være skønt og ideelt, så kommer de nye kanaler desværre ikke altid ind på tv’et helt af sig selv. På yousee.dk/tv2013 kan jeres beboere og medlemmer lære alt om kanalomlægningen, finde vejledninger og hjælp til at indlæse deres kanaler igen og andet, som man skal foretage sig for at få mest ud af sin tv-pakke. Har man en YouSee Boks finder boksen automatisk kanalerne.

 

– september 2012

Navnet er YouBio
Til efteråret lancerer vi en landsdækkende tjeneste med film og tv via internet. YouBio er navnet på tjenesten, der bliver den første abonnementsbaserede film- og tv-tjeneste på internettet fra YouSee.

YouBio er en såkaldt streaming-tjeneste, hvor man modtager filmen eller tv-serien som en datastrøm over det åbne internet. Det betyder, at alle med en god bredbåndsforbindelse kan få adgang, uanset hvem man har som udbyder, eller om man anvender en mobil eller fastnet forbindelse.

YouBio vil indeholde et stort udvalg af premierefilm og nye tv-serier samt et omfattende antal katalogtitler i begge kategorier. Som kunde vælger man mellem at leje f.eks. premierefilm enkeltvis eller tegne abonnement og få adgang til et stort udvalg af film og serier.

YouSee samarbejder med det Bonnier ejede film- og tv-selskab C More om indholdet. Det sikrer kunderne adgang til film og tv-serier, før de vil være tilgængelige på andre abonnementstjenester.

Af konkurrencehensyn ønsker vi endnu ikke at oplyse detaljer om lanceringstidspunkt og pris – kun at lanceringen finder sted til efteråret.

 
Med lancering af YouBio åbner vi for et nyt marked og tager kampen op med de helt store internationale spillere.

 

Mere om YouBio
YouBio vil være tilgængelig via en boks til tv-apparater, der lanceres samtidig, og direkte fra en PC, iPad, iPhone eller Android terminaler. Der vil løbende tilføjes nye muligheder, eksempelvis Connected TV. Boks-løsningen leveres af den franske producent Netgem og kan forbindes til internet via det trådløse netværk, mange hjem allerede har. Det vil gøre det nemt at se film eller tv-serier direkte på fladskærmen.

 

Indhold
YouSee har indgået partnerskab med C More om indholdet i YouBio. Det betyder, at kunder med YouBio får adgang til det samlede katalog fra YouSee og C More Film.

YouBio vil indeholde to salgskategorier:

 1. 1.    Styksalg . Det vil være muligt at leje premierefilm stykvis, som netop er frigivet til VOD og DVD markedet. Når man har lejet filmen er der adgang til denne i 24 timer. Desuden vil det også være muligt at leje katalogfilm og hele sæsoner af serier enkeltvist.
 2. 2.    Abonnement . Med abonnement får kunderne adgang til en unik kombination af nyere film og tv-serier samt ældre katalog-titler. C More Film har rettigheder til film og tv-serier i det såkaldte Pay TV-vindue, og derfor vil man med et YouBio-abonnement kunne se film og tv-serier, som først på et senere tidspunkt vil være tilgængelig på andre abonnementstjenester. Tv-serierne vil bl.a. være produktioner fra HBO, Warner Bros., Showtime m.fl.

Tekniske forudsætninger
For at få adgang til YouBio anbefales en bredbåndsforbindelse med en downloadhastighed på minimum 4 Mbit. Mobile enheder kan dog opnå en tilfredsstillende billedkvalitet ved en lavere hastighed (min. 2 Mbit). YouBio anvender variabel streaminghastighed, og vil i bedste kvalitet streame film og serier i HD-kvalitet med en billedopløsning på 1080p.

Ifølge Erhvervsstyrelsens seneste statistik har ca. to millioner danske husstande en bredbåndsforbindelse med en downloadhastighed på 4 Mbit eller derover.
Venlig hilsen

 

– august 2012

Se nye kanaler på Web-tv med YouSee Bredbånd

YouSee Web-tv udvides med 4 nye tv-kanaler, der kan ses på pc, iPad og iPhone og et udvalg af android telefoner. Dermed kan alle YouSee Bredbåndskunder med en Fuldpakke nu se 49 kanaler som Web-tv derhjemme. Så mange kanaler er der endnu ikke mulighed for at tage med ud af huset. Foreløbig er der adgang til 25 kanaler bl.a. DR’s kanaler, CANAL9, Disney Channel og Eurosport 1 og 2. Der arbejdes fortsat mod målet om at få gjort hele Fuldpakken tilgængelig for alle Bredbåndskunder – både i og uden for hjemmet.

 

De nye tv-kanaler i Web-tv  

 • ·          Kanal Sport (som også kan ses uden for hjemmet)
 • ·          CANAL8 Sport (som også kan ses uden for hjemmet)
 • ·          TNT
 • ·          BBC Lifestyle  

Dermed mangler kun TV3+ og TV3 Puls før samtlige kanaler fra YouSee’s Fuldpakke er tilgængelige på Web-tv. Antallet af kanaler, der kan ses med Web-tv afhænger af, hvilken tv-pakke man abonnerer på. Se antal kanaler .

 

 

YouSee Plus udvides med tv-serier

Den 3. september åbner vi op for endnu mere indhold i 100 Film konceptet med lancering af Plus Serier. Med Plus Serier kan jeres medlemmer og beboere med YouSee Plus se en lang række film og tv-serier, som en del af deres abonnement og uden at skulle betale ekstra.

 

Serier du kan gælde dig til

Lost, Ghost Whisperer, Grey’s hvide verden, Castle, Venner, Supernatural, The Mentalist, Fringe og mange flere. Vi starter med at lancere en række sæsoner og afsnit og vil løbende udvide med flere, nye afsnit, så sæsonerne bliver komplette.

 

Plus Serier bliver en del af YouSee Cinema menuen på samme måde som 100 Film. I forbindelse med lancering af Plus Serier skifter 100 Film samtidig navn til Plus Film.

 

Tv-serierne og sæsonerne bliver hver måned skiftet ud på samme måde, som en del af filmene i Plus Film også udskiftes. Når afsnit af tv-serier ikke længere er en del af Plus Serie kan de lejes for 9-19 kr. pr. stk. I løbet af efteråret lancerer vi også en pakkefunktionalitet, hvor det bliver muligt at leje en komplet sæson af en tv-serie i 30 dage.

 

 

CNBC kan nu tilkøbes som Ekstrakanal

Med Ekstrakanaler kan alle frit sammensætte deres tv-pakke ud fra YouSee’s stort set samlede kanaludbud. Eneste krav er, at man skal abonnere på en Grundpakke, og man skal vælge mindst fire kanaler. CNBC indgår nu også i Ekstrakanal udbuddet og koster 10 kr. pr. måned. Kanalen sender programmer døgnet rundt med fokus på de finansielle marker og nyheder fra erhvervslivet.

 
Venlig hilsen

u

 

– august 2012

Nu kan I se 24 HD-kanaler med Fuldpakken
Vi tager endnu et skridt mod at alle kanaler i YouSee’s tv-pakker skal være i HD
og lancerer tre nye kanaler i HD i vores tv-udbud.

 

Hermed har jeres beboere og medlemmer adgang til hele 24 HD kanaler, som er fordelt med

11 HD-kanaler i Grundpakken, 3 HD-kanaler i Mellempakken og 10 HD-kanaler i Fuldpakken.
De nye HD-kanaler er:

 • ·          Discovery Channel HD, som er placeret i Fuldpakken
 • ·          CANAL9 HD, som er placeret i Mellempakken
 • ·          dk4 HD, som er placeret i Grundpakken

Lanceringen sker fra i dag den 13. august til 16. august

 • ·          For at se Discovery Channel HD, CANAL9 HD og dk4 HD skal man have et tv med DVB-C og MPEG4 modtager eller en YouSee Plus løsning tilsluttet tv’et 
 • ·          Ved lanceringen af de nye HD-kanaler erstattes den digitale version af kanalen med HD-versionen på kanalpladsen og flyttes til kanalplads 5XX rækkefølgen. Dette betyder f.eks. at CANAL9 HD overtager kanalplads 15 og CANAL9 i digital version flyttes til kanalplads 515
 • ·          Hvis kanalerne i HD-version ikke automatisk kan ses på kanalpladsen, skal tv-kanalerne genindlæses på tv’et
 • ·          Kunder der har Discovery Channel, CANAL9 eller dk4 som en Ekstrakanal til deres tv-pakke vil automatisk få adgang til HD-udgaven

Hvis jeres forening selv sammensætter jeres tv-udbud, og ønsker at tilbyde de nye HD-kanaler i jeres Clear tv-udbud, kan I bestille kanalerne via YouSee’s Salgsafdeling.

 

Har I allerede den digitale version af de tre kanaler, bliver I kontaktet af jeres lokale YouSee konsulent for at afklare, om I ønsker HD-udgaven af Discovery Channel, CANAL9 eller dk4 i jeres kanaludbud.

 

Fuldpakken får ny kanal 

I dag den 13. august går CANAL8 Sport i luften og bliver en nye kanal i Fuldpakken. CANAL8 Sport er en søsterkanal til CANAL9, som siden 2009 har været sendt digitalt i YouSee’s Mellempakke.

 

En del af sportsrettighederne fra CANAL9 rykker over til CANAL8 Sport, og CANAL9 bliver en mere underholdningspræget kanal. CANAL8 Sport sender desuden sport fra C-More Film, som dermed bliver et rent film- og serieprodukt. CANAL8 Sport vil sende ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting og fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision.

 

CANAL8 Sport får debut i Fuldpakken på kanalplads 44 i perioden 13. august til 16. august samtidig med udrulningen af dk4 HD, CANAL9 HD og Discovery Channel HD. Kanalen kan tilkøbes som Ekstrakanal og koster 20 kr./md.

Nu kan I starte forfra på endnu flere kanaler

Nu kan I også benytte StartForfra på Disney Junior, TLC, TNT, Kanal Sport og TV 2 Regionerne (8 regioner). StartForfra koster ikke ekstra og man skal hverken bestille eller betale ekstra for at bruge StartForfra, når man har YouSee Plus.

 

StartForfra funktionen nu tilgængelig på næste alle kanaler i Fuldpakken og dækker alle udsendelser bortset fra live-sport og enkelte øvrige udsendelser. StartForfra-ikonet i Nu & Næste-bjælken på tv’et angiver om en udsendelse kan startes forfra.

 

 

Fri adgang til TV-serier i YouSee Plus

Til efteråret lancerer vi fri adgang til et stort udvalg af TV-serier efter samme model som ’100 Film’ med YouSee Plus. TV-serier bliver en del af abonnementet (ligesom 100 Film) og dermed koster det ikke ekstra at se tv-serierne.

 

Derudover ændrer vi lejeprisen på YouSee Plus pr. 1. oktober 2012 til 99 kr. pr. måned. Kunder
med YouSee Kort inkl. et On Demand abonnement stiger med 10 kr. til 40 kr. pr. måned ligeledes
fra 1. oktober 2012.

– juni 2012

 

 

Se tv overalt med Web-tv

Nu er jeres beboere og medlemmer med et bredbåndsabonnement fra YouSee er ikke længere bundet til at være hjemme for at se tv.

 

Fra i dag kan man med YouSee Web-tv tage 23 tv-kanaler bl.a. alle DR’s kanaler samt en række sports- og børnekanaler med i sommerhus eller på cafe, uden det koster ekstra i abonnement.

 

De nye tv-muligheder gælder foreløbig for kunder med YouSee Bredbånd. De har længe haft adgang til stort set alle deres tv-kanaler på f.eks. computer og iPad via hjemmets bredbåndsforbindelse. Nu bliver den fysiske binding til hjemmet altså fjernet.

 

”Det er en naturlig udvikling, at man også kan tage sine tv-kanaler med sig ud af huset, men hidtil er det strandet på et spørgsmål om penge. Det er YouSee’s klare holdning, at kunderne kun skal betale én gang for deres kanaler, og det har vi fået de første aftaler med tv-stationerne om. Jeg er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid, før flere følger efter,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

 

Foreløbig er der adgang til at se op til 23 tv-kanaler på Web-tv, når man er uden for hjemmet. Ud over DR-kanalerne er det bl.a. tre Disney-kanaler og de to Eurosport-kanaler, som i sommerens løb byder på Tour de France og OL i London. Dog er TV 2’s kanaler ikke med i denne omgang.

 

”TV 2 har krævet ekstra betaling for alle deres kanaler, og derfor er ingen af med dem med nu. Ikke mindst er det svært at forstå, at kunderne skal betale to gange for TV 2’s hovedkanal,” siger Ulf Lund og henviser til, at den politisk bestemte brugerbetaling for TV 2 fra årsskiftet stiger fra 10 til 12 kr. plus moms pr. husstand pr. måned.

 

Mere om Web-tv ude

Alle Bredbåndskunder hos os har siden 2008 haft fri adgang til at se Web-tv, så længe det sker gennem en YouSee bredbåndsforbindelse. Antallet af tilgængelige kanaler er gradvist blevet øget, og på nuværende tidspunkt er der (med enkelte undtagelser) automatisk adgang til at se de samme kanaler på Web-tv, som man abonnerer på i YouSee’s tre standard tv-pakker.

 

 • ·          Nu ophæves kravet om, at Web-tv kun kan ses på bredbåndsforbindelser fra YouSee. Bredbåndskunderne kan dermed også se Web-tv udenfor hjemmet via andre bredbåndsforbindelser eller f.eks. mobilt bredbånd. Eneste krav er, at man befinder sig et sted i Danmark.

 

 • ·          Følgende 23 kanaler er med fra begyndelsen: DR1, DR2, DR Update, DR Ramasjang, DR K, DR HD, Canal 9, Folketinget, dk4, Infokanalen, SVT1, SVT2, NRK, ARD, ZDF, NDR, Disney Channel, Disney XD, Disney Jr., National Geographic Channel, Eurosport, Eurosport 2 og RTL.

 

 • ·          For at se Web-tv uden for hjemmet skal computeren, mobilen eller tablet’en først registreres til brug for Web-tv ude. Det sker via YouSee-bredbåndsforbindelsen i hjemmet. Man kan maksimalt have registreret to enheder, og man kan kun anvende én ad gangen.

 

 • ·          For at begrænse risikoen for misbrug skal enheden være tilkoblet YouSee’s netværk mindst én gang om måneden. Af samme grund er tjenesten indtil videre kun tilgængelig for kunder med Bredbånd fra YouSee.

 

 • ·          Web-tv ude kan anvendes på alle platforme, dvs. yousee.tv, YouSee Player, iOS (iPad, iPhone og iPod Touch) og Android (udvalgte enheder).

 

 

Sådan får du Web-tv uden for hjemmet via iOS (pc, iPad, iPhone, iPod Touch):

1. Download eller opdater YouSee app’en via App Store

2. Forbind din enhed med YouSee Bredbånd

3. Registrer den pågældende enhed via menuen ’Web-tv Ude’ under ’Indstillinger’

 

Sådan gør du via pc og YouSee Player:

1. Registrer din pc via menuen ’Web-tv Ude’ under ’Indstillinger’ på yousee.tv.

 

Android version til Web-tv ude er på vej

Web-tv ude til Android-versionen af YouSee app’en forventes at blive klar inden længe. Tjek altid hvilke Android-smartphones og tablets app’en fungerer på via yousee.tv/android.

 

 

 

Med DR1 i HD-kvalitet kan I se hele EM i HD

Alle der ser DR1 via YouSee’s tv-pakker kan nu glæde sig DR1 programmer i HD-kvalitet. Det betyder f.eks. at jeres beboere og medlemmer kan opleve hele EM i fodbold i HD.

 

Alle 31 EM-kampe sendes nemlig på DR1 og TV 2 og med et Full HD eller HD Ready tv kan EM-kampene således nydes i HD-kvalitet – uden boks og kort.

 

HD DR1 er det ’nye kanalnavn’, som vi anvender om MPEG4 udgaven af DR1. Det angiver at kanalen sendes i 720p (HD-kvalitet) i vores kabel-tv-net, og dermed kan DR’s programmer ses i samme kvalitet som f.eks. TV 2 HD.

 

I TV Guiden og på kanalplads 1 i netværks-id 100 og 120 (MPEG4 netværkene) vil kanalnavn på DR1 fremover vises som HD DR1.

i

maj 2012

Nu er der 18 HD-kanaler i Fuldpakken

Vi tager endnu et skridt mod at alle kanaler i YouSee’s Fuldpakke skal være i HD, og lancerer i disse dage tre nye kanaler i HD.

De nye HD-kanaler i Fuldpakken er:

 • ·         MTV HD
 • ·         Disney Channel HD
 • ·         Kanal Sport HD

Lanceringen af HD-kanalerne sker i perioden fra 7. maj til 10. maj.

 • ·         For at se MTV HD, Disney Channel HD og Kanal Sport HD skal jeres medlemmer og beboere have et tv med DVB-C og MPEG4 modtager eller en YouSee Plus løsning tilsluttet tv’et.

 

 • ·         Ved lanceringen af de nye HD-kanaler erstatter vi kanalpladsen med SD-version af kanalen med HD versionen. SD versionen af kanalen flyttes til kanalplads 5XX rækkefølgen. Dette betyder f.eks. at MTV HD overtager kanalplads 20 og MTV i SD-version flyttes til kanalplads 520.

 

 • ·         Hvis kanalerne i HD-version ikke automatisk kan ses på SD udgavens kanalplads, skal tv-kanalerne genindlæses på tv’et.

 

 • ·         Kunder der har Disney Channel, MTV eller Kanal Sport som en Ekstrakanal til deres tv-pakke vil automatisk få adgang til HD-udgaven.

Lyd på underteksterne i TV-Avisen

Torsdag 10. maj i forbindelse med TV-Avisen kl. 18.30 lancerer DR ”oplæste undertekster” på DR1 syn.

De oplæste undertekster kommer frem på skærmen, hvis man vælger at se DR1 på tvillingekanalen DR1 syn (kanalplads 890). DR1 syn er magen til DR1 bortset fra at den har et ekstra lydspor, og det er fra dette ekstra lydspor oplæsningen af underteksterne vil strømme ud – hver gang der tales fremmedsprog i et indslag eller et helt program.

 

Premieren for de oplæste undertekster sker så snart de første fremmedsprogede ord lyder i TV-Avisen kl. 18.30, og hvad enten der tales tysk, engelsk, kinesisk eller portugisisk vil talesyntesen slå til og fortælle, hvad der bliver sagt.

Oplæste undertekster fungerer ved at en computer, placeret hos DR, med syntetisk talesyntese automatisk oplæser alle undertekster på fremmedsprogede programmer, hvor samtidig original lyden bliver tonet ned i baggrunden. Den syntetiske talesyntese er samme kvindestemme på alle programmer.

Målgruppen for oplæste undertekster er personer, der har svært ved at se eller svært ved at læse – og det er der over en halv million mennesker i Danmark, der har.

Oplæste undertekster er en forsøgstjeneste, som kører i 2012, og i slutning af året bliver det vurderet, om tjenesten skal være permanent.

 

   Venlig hilsen

YouSee

– januar 2012

Regional-tv i HD fra februar måned

De otte nye kanaler fra TV 2 Regionerne bliver lanceret i HD-kvalitet i løbet af februar måned. Det præcise tidspunkt afhænger af nogle tekniske ændringer, som vi skal gennemføre for at skabe plads til kanalerne i YouSee’s kabel-net.

 

De nye 24-timers kanaler gik i luften den 11. januar, men af tekniske grunde har vi ikke distribueret kanalerne i HD-kvalitet fra begyndelsen. De otte regionale kanaler vil indtil videre blive distribueret i samme HD-version, som de også kan modtages på det digitale sendenet. Det er hensigten, at kanalerne på et senere tidspunkt vil blive distribueret med den højere tekniske standard, som YouSee distribuerer sine eksisterende HD-kanaler på kabel-tv-nettet.

 

DRHD på Web-tv med YouSee Bredbånd

YouSee Web-tv udvides med seks nye tv-kanaler og kan ses på pc, iPad og iPhone. Blandt de seks nye kanaler er DRHD, som dermed bliver den første HD-kanal, vi tilbyder over det åbne internet.

DRHD distribueres med samme linjeopløsning, som HD-kanalerne bliver sendt på kabel-tv (720p).
Det er dog med en betydeligt lavere bitrate (2,5 Mbit), end på kabel-tv hvor vi har valgt at anvende
ca. 9 Mbit i henhold til anbefalingerne fra den europæiske tv-organisation EBU.

Man kan dermed ikke sammenligne billedkvaliteten på DRHD på Web-tv med den kvalitet, man har på kabel-tv. Hvor kabel-tv ofte ses på tv-skærme på 40 tommer eller mere, bliver Web-tv typisk set på pc, iPad eller smartphones med skærme på blot 3-4 tommer. Her vil de fleste opleve en markant kvalitetsforskel mellem almindelige Web-tv kanaler og den nye DRHD-kanal.
Fire af de seks nye tv-kanaler er lanceret

 • ·         Foruden DRHD er TV 2 Sport, Disney Junior og TLC tilgængelig på Web-tv
 • ·         I februar følger TNT7 og BBC Lifestyle
 • ·         Dermed mangler kun TV3+ og TV3 Puls før samtlige kanaler fra YouSee’s Fuldpakke er tilgængelige på Web-tv

Alle YouSee Bredbåndskunder har fri adgang til at se Web-tv på pc, iPad og iPhone. Antallet af kanaler afhænger af, hvilken tv-pakke man abonnerer på. Det er også muligt at abonnere på Web-tv uden at være kabel-tv kunde hos YouSee. Få mere information .

 

Sådan får jeres brugere det bedste kabel-tv-signal

Udviklingen af tjenester og lancering af HDTV på YouSee’s kabel-tv-net er gået stærkt de seneste år og der sker fortsat mange ting på området.

 

Hvis jeres beboere og medlemmer skal have det fulde udbytte af de mange nye og spændende muligheder og tjenester, kræver det, at man også har en god husinstallation. Det vil sige boligens kabelinstallation til fordeling af kabel-tv-signalet til alle boligens tv. Hvis billedkvaliteten ikke er god nok, er det ofte selve husinstallationen hos den enkelte bruger man skal se nærmere på.

 

Antennekablet kan give problemer med signalet

Er der problemer med støj på billedet eller manglende kanaler kan det være fordi der benyttes dårligt afskærmede antennekabler eller uegnede stik. Forklaringen er, at signaler fra det digitale sendenet, bybussernes radiosendere eller andre radiosendere kan blande sig med tv-signalet og skabe forstyrrelser, hvis kabler og stik ikke er i orden. Med andre ord er boligens eget net ikke tæt, hvis man bruger forkerte kabler.

 

Brug kun godkendte kabler og stik

Antennekabler med tilstrækkelig afskærmning og stik i god kvalitet, kan afhjælpe problemet. Løsningen kan derfor være, at udskifte antennekabler og stik med udstyr, som er YouSee Ready mærket.

 

YouSee Ready mærkning hjælper brugere af kabel-tv til af få den bedst mulige husinstallation og garanterer det bedste udgangspunkt for at se tv.  Mærkningsordningen er lavet i samarbejde mellem YouSee og producenterne. Læs mere på yousee.dk/ready

 

november 2011

På mandag 21. november starter kanalomlægningen der byder på flere kanaler i HD, lidt færre analoge kanaler, mere dansk radio og så kan I fortsat se TV 2 i YouSee’s tre standard tv-pakker.
Samtidig får mange kanaler på den digitale platform nye kanalpladser. Det sker for at give et meget
bedre zappe-flow ved at de mest populære kanaler samles i top 20.

Kanalomlægning i YouSee’s tre standard tv-pakker
Kanalomlægning sker enten mandag 21. november, tirsdag 22. november eller onsdag 23. november
i jeres område. Omlægningen foregår inden for normal arbejdstid.

Se hvornår tv-ændringerne sker i jeres område

Ny digital kanalrækkefølge
Flere kanaler bytter plads så det nu er dem, der er mest set, der ligger først. Så hvis I mangler kanaler, eller ikke kan finde yndlingskanalen, så tjek om det er fordi, den har fået en ny plads.

Se kanalerne og deres pladser

 
Kun én version af hver kanal
Tidligere har jeres beboere og medlemmer modtaget den samme kanal både i en HD-version og almindelige digital version, hvis de har en boks eller en fladskærm med DVB-C-modtager.

Fremover får de kanalen i én version – helt præcist den bedste version, de kan modtage. På den måde undgår de, at have en masse overflødige versioner af kanaler i deres kanalliste. Så har man en boks eller et tv, som kan vise HDTV, får man HD-versionen af kanalen, og ellers er det den almindelige digitale version, man kan se.

Nye netværksnumre – 100, 110, 120 og 130
De nye netværksnumre hjælper boks og tv med at indlæse kanalerne i den rigtige rækkefølge. Jeres beboere og medlemmer skal vælge netværksnummer afhængigt af hvilken type modtagerudstyr de har, altså om de har HD MPEG4 udstyr eller ej.
Om jeres beboere og medlemmer skal gøre noget for at se tv, efter kanalerne har byttet plads, afhænger af, hvordan de ser tv. Dog vil alle eksisterede netværksnumre fortsætte i en periode, således at de fleste eksisterende kunder ikke skal indstille deres tv eller boks til et nyt netværksnummer.
De fire netværksnumre

 • ·         Netværksnummer 100 – bruges, når man har en fladskærm med DVB-C og MPEG4-modtager
 • ·         Netværksnummer 110 – bruges, når man har en fladskærm med DVB-C og MPEG2-modtager
 • ·         Netværksnummer 120 til YouSee Plus. Boksen flytter automatisk til det nye netværksnummer
 • ·         Netværksnummer 130 til kunder med en Sagem 60 digitalboks.
 • ·         Har man et billedrørstv eller fladskærm uden DVB-C-modtager behøver man ikke at indlæse kanalerne igen. Dog er der sne på de kanaler, hvor man før så ZDF, Ekstrakanalen, NDR eller SVT1, som ikke længere sendes analogt. Vil man gerne undgå at zappe forbi kanaler med sne, skal man indlæse kanalerne igen

 
Få mere information
yousee.dk/tv2012 finder I alle detaljer om kanalomlægningen og bl.a. en beskrivelse om hvordan jeres beboere og medlemmer finder deres nye tv-kanaler og bruger det rigtige netværksnummer, når de indlæser kanaler. Derudover er der hjælp, hvis man oplever at man mangler nogle af sine tv-kanaler.

Hent jeres nye kanaloversigt på yousee.dk
yousee.dk/nykanaloversigt kan I downloade jeres nye kanaloversigt. Kanaloversigten indeholder det nye tv-udbud med kanalplads, digitale kanalpladser og analoge frekvenser. Det er også muligt at hente en kanaloversigt over det nye radioudbud .

 
Fakta om ændringerne i YouSee’s tre standard tv-pakker

YouSee’s Grundpakke
Tre af de eksisterende kanaler ZDF, Ekstrakanalen og NDR eller SVT1 vil fremover kun blive distribueret digitalt. Den franske TV5 Monde udgår. Pakken udvides med HD-versioner af TV 2, ARD og SVT2 samt den nye 24-timers kanal fra TV 2-regionerne.

YouSee’s Mellem- og Fuldpakke

TV 2 Film udgår og til gengæld får Fuldpakken fire nye kanaler:

 • ·         Disney Junior , en kanal målrettet de 2-7 årige
 • ·         TLC , en moderne ’kvindekanal’
 • ·         TNT 7 , en underholdningskanal fra Turner Broadcasting, der byder på en blanding af reality, livsstilsprogrammer, serier og film
 • ·         Kanal Sport, en 24 timers kanal med dansk sport og breddeidræt. Lanceres 1. marts 2012

 
Venlig hilsen
YouSee

 

– november 2011

Så er der godt nyt til alle foreninger, beboere og medlemmer, der savner dansk sport og breddeidræt i fjernsynet.

1. marts 2012 går Kanal Sport i luften. Kanal Sport er en ny 24 timers tv-kanal og vil bl.a. byde på nyhedsdækning fra den danske sportsverden og live-transmissioner fra ligaer og sportsgrene, som i dag ikke bliver tv-transmitteret.

Sportsnyheder og breddeidræt
Dansk Licens Spil, Kanal Sport og YouSee er initiativtagerne til den ny kanal, der foruden nyheder og
live-sendinger også vil sende magasinprogrammer, der går bag om sportsgrene og udøvere.

Derudover vil odds og andre spilleinformationer indgå som et centralt element. Odds og spille-informationer vil blive håndteret af Danske Spil, som dermed er garant for, at alle regler og normer på området bliver overholdt.

Live-transmissionerne bliver arrangeret sammen med Danmarks Idræts-Forbund og vil primært være fra begivenheder og sportsgrene, der ikke i forvejen vises på danske tv-kanaler.

Sådan kan I se den nye kanal

 

·         Kanal Sport bliver distribueret digitalt, som en del af YouSee’s Fuldpakke. Kanalen får programplads 42, hvor der allerede fra 21. november og frem til lanceringen vil være et skilt på programpladsen, med teksten: ”Her kommer Kanal Sport omkring 1. marts 2012”.

·         Kanal Sport bliver tilgængelig i Ekstrakanaler til en pris på 10 kroner pr. måned, og giver kunder med en Grund- eller Mellempakke mulighed for at tilkøbe kanalen

·         Kanal Sport distribueres også til foreninger med eget udbud, som kan købe kanalen. På nuværende tidspunkt er en distributionsaftale ikke på plads, og vi kan derfor endnu ikke oplyse pris og vilkår

Om Kanal Sport
Hovedparten af kanalens indhold vil blive produceret fra studier i Virklund. Bag Kanal Sport findes tre investorer. Holger Kristiansen, som den største investor der via selskabet Ecosys Media, de senere år har stået bag en vifte af medietiltag omkring sport og spil i Danmark. Medieselskabet People Group er også investor og er det selskab, der sammen med Berlingske Media netop har åbnet radiokanalen Radio24syv. Endelig ejer Kanal Sports chefredaktør, Allan Hvid, en andel af Kanal Sport. Kanal Sport har eksisteret i et par år som en kanal på internettet og beskæftiger 15-20 fastansatte og freelancere.

 

Venlig hilsen 

YouSee

november 2011


Se din tv-pakke på tv, pc, tablets og smartphones
Nu er den her. YouSee’s nye applikation. Som noget helt nyt kan jeres beboere og medlemmer kvit og frit se tv på deres iPhone, iPad og Ipod Touch, når de har en tv-pakke fra os og YouSee Bredbånd.

Tv på alle skærme
Med den nye applikation har vi udvidet YouSee Web-tv produktet og gjort det muligt at se tv på flere skærme i husstanden. Applikationen hedder ”YouSee” og kan hentes til iPhone, iPod Touch og iPad. Desuden forventer vi, at kunne lancere en beta-version af en app til Android-telefoner og tablets i løbet af november måned.

YouSee Web-tv, altså muligheden for at se live tv på pc’en, har længe været en del af YouSee Bredbåndsabonnement.

Nu får YouSee Bredbåndkunder også mulighed for at få den absolut bedste tv-oplevelse på deres iPhone, iPad og iPod Touch med op til 42 live tv-kanaler og dermed selv bestemme hvordan og hvor i hjemmet, de ønsker at se tv.

Det kræver kun, at man er online med sin iPhone, iPad og IPod Touch via sin YouSee-bredbåndsforbindelse. Live-tv funktionen er kun mulig, når man er tilsluttet husstandens WiFi-forbindelse via YouSee Bredbånd.

 
Tv, musik og film
Live-tv, overblik over dagens populære tv-udsendelser og TV Guide med overblik over mere end 100 kanaler 7 dage frem, er kun første skridt på vejen. Vi fortsætter med at tilføje tjenester til YouSee App og glæder os til inden længe at kunne tilbyde tjenester som YouSee Play, TV Arkiv og film via Cinema via YouSee App.

YouSee App med live-tv funktionen kan bruges på følgende tablets og smartphones:
iPhone 3G / 3GS / 4 / 4S
iPod Touch 2G / 3G / 4G
iPad 1 / 2

Hent applikationen i App Store
Den nye YouSee App er klar, og kan hentes i App Store. Se mere her.
Værsgo’

 

Venlig hilsen

YouSee

– november 2011

YouSee satser på dansk radio

Der bliver meget mere dansk radio at lytte til i jeres forening, når YouSee lancerer ni nye dansksprogede radiokanaler på kabel-tv-nettet. Alle med en tv-pakke fra YouSee får glæde af radiokanalerne.

 

De første nye kanaler gik i luften – eller rettere i jorden – tirsdag 1. november, med den nye Radio24syv og DR’s P1 og DR P2 Klassisk i nye udgaver. I slutningen af november følger yderligere seks, så der vil være i alt 16 dansksprogede radiokanaler på YouSee’s net.

Tæt ved en million husstande lytter til radio via kabel-tv-stikket, og der er klart mest efterspørgsel efter dansk radio. Nu benytter vi lanceringen af Radio24syv til at opruste og udskifte en del udenlandske radiokanaler med hjemlige.

Jeres medlemmer og beboere kan bl.a. se frem til at modtage DR’s seks såkaldte DAB-kanaler med en ganske almindelig FM-modtager forbundet til boligens antennestik. Normalt kræver det en DAB-modtager for at modtage de digitale kanaler, men YouSee har valgt at konvertere dem til FM på kabelnettet.

Det skal være nemt for kunderne at lytte til radio, så derfor sender vi alle radiokanaler – også DAB-kanalerne – som FM. Så slipper man for at købe nye radioapparater, og som en sidegevinst bringer vi DAB-kanalerne ud til langt flere danskere.

DR har sendt DAB-radio i snart ti år. Trods bedre lydkvalitet og flere kanaler kan de mange DAB-kanaler stadig ikke mønstre mere end knap ti pct. af radiolytningen. Omkring 90 pct. af al radiolytning herhjemme foregår på FM.

Fra den 1. november kunne man således høre den fulde version af DR’s P1 og P2 Klassisk på DAB, fordi
de to kanaler på det æterbårne FM-bånd skal deles om en kanalplads for at give plads til Radio24syv.

Mere om det nye radioudbud fra YouSee

Ændringerne i radioudbuddet på YouSee’s kabelnet sker over to omgange:

 

 • ·         1. november, hvor den nye Radio24syv fik debut og P1 og P2 Klassisk begyndte at deles om samme kanalplads på det luftbårne FM-bånd. Alle tre kanaler er i udbuddet hos YouSee, og P1
  og P2 Klassisk får hver sin plads, så de begge kan høres 24 timer i døgnet som FM-kanaler via kabel-tv-nettet

 

 • ·         De øvrige ændringer sker i forbindelse med vores kanalomlægning den 21. november

Efter kanalomlægningen vil det være muligt at modtage følgende 16 danske kanaler på FM-båndet via kabelnettet:

 • ·         DR P1
 • ·         DR P2 Klassisk
 • ·         DR P3
 • ·         DR P4 Regionalen
 • ·         DR P5
 • ·         DR P6 Beat
 • ·         DR P7 Mix
 • ·         DR P8 Jazz
 • ·         DR Ramasjang
 • ·         DR MAMA
 • ·         NOVA FM
 • ·         Radio 100 FM
 • ·         Radio24syv
 • ·         The Voice
 • ·         Pop FM
 • ·         Radio Klassisk

En række udenlandske radiokanaler ophører, bl.a. BBC og P1, P3 og P4 fra SVT. Fremover vil det være muligt at modtage fire udenlandske radiokanaler:

 • ·         P2 Sveriges radio
 • ·         NDR 1
 • ·         NDR Kultur
 • ·         Radio Schleswig Holstein

FM-båndet på kabel-tv-nettet har plads til langt flere landsdækkende radiokanaler end det luftbårne net. Forklaringen er, at signalerne fra de store FM-sendere kan forstyrre hinanden, og kanalerne i æteren må populært sagt ikke ligge for tæt. Derfor er der herhjemme kun plads til fem landsdækkende FM-kanaler i æteren, mens der på kabel-tv-nettet er plads til 20 kanaler.

 

 

Venlig hilsen

YouSee

september 2011

TV 2 også i HD

Udbredelsen af HD-kanaler sker hastigt i disse år og YouSee forventer at kunne sende op til
20 HD-kanaler i løbet af 2012.

Den næste store lancering, der finder sted er den folkekære kanal TV 2, der fra 11. januar 2012 begynder, at sende Nyhederne, Go morgen Danmark, store underholdningsprogrammer som f.eks. ‘Vild med dans’ og sportsudsendelser i HD-kvalitet på deres nye kanal – TV 2 HD.

2012 bliver også startskuddet til et gigantisk sportsår i HD, når TV 2 HD byder på masser af sport i den flotte HD-kvalitet fra bl.a. OL i London, EM i fodbold, EM i herrehåndbold, EM i kvindehåndbold, Tour de France og Giro d’Italia.
TV 2 til alle YouSee-kunder
Hos YouSee er vi klar, når TV 2 HD går i luften 11. januar 2012 og kanalen ligger i alle vores tre tv-pakker, Grund,- Mellem- og Fuldpakken. Således vil alle kunder få adgang til TV 2 i digital, analog og
fra 11. januar 2012 også i knivskarp HD-kvalitet.

 
Et skarpere DR

DR’s 6 tv-kanaler ligger også i alle vores tre tv-pakker. DR 1, DR 2, DR K, DR Update, Ramasjang og DR HD, der også snart vil indeholde den spritnye programflade DR Mama, som er medievirksomhedens første store satsning i deres nye strategi.

 

Radiolyttere har også meget at glæde sig til, når vi lancerer DR’s digitale radiokanaler (DAB-kanaler) i slutningen af november måned i forbindelse med vores årlige kanalomlægning. Vi laver alle DR’s DAB radiokanaler om til almindelig radio (FM-kanaler) og på den måde kan alle kunder bl.a. høre den nye P5
og beholde P2 som forsvinder i luften på grund af pladsmangel.   

 

DR 1 endnu skarpere

I YouSee’s kabel-tv-net har vi kapacitet til at videredistribuere DR 1 til jer i en endnu bedre opløsning.
Det betyder, at vi opskalerer DR 1’s udsendelser til MPEG4-standard og således sender DR 1 ud i vores kabel-tv-net i 3 udgaver. Analogt, MPEG2 og MPEG4 format. Det giver jeres beboere og medlemmer mulighed for at se DR 1 i knivskarp billedkvalitet (MPEG4-standard) – hvis de har det rigtige fjernsyn eller boks, som kan håndtere MPEG4.     

 

I vælger selv

Digital, analogt signal eller både og …det kan vi fordi vi fortsætter med at sende både MPEG2 og analogt tv, så jeres beboere og medlemmer trygt kan læne sig tilbage i sofaen og glemme alt om komprimering, analogt eller digitalt.

 

Derfor kan alle tv-apparater fortsat anvendes til at se tv. Kun, hvis jeres beboere og medlemmer vil modtage HD-kanaler, skal deres fladskærm eller digitalboks kunne modtage MPEG4. Det betyder
således, at alle kunder med et YouSee Plus-abonnement ligeledes roligt kan læne sig tilbage og nyde f.eks. TV 2 HD.  

Læs mere om MPEG2 til MPEG4

 
Højere hastighed til samme pris

Mere hastighed til samme pris og masser indhold med YouSee Bredbånd sker igen, når vi den
1. oktober øger 15/1 Mbit til 20/1 Mbit og beholder prisen på 249 kr. Med YouSee Bredbånd følger
både musik, Web-tv og Webmail med i abonnementet.

 

 • ·         10 millioner musiknumre på YouSee Play. Musikbiblioteket på YouSee Play giver adgang til
  en gigantisk musiksamling, der kan streames og downloades uden det koster ekstra.
  Besøg YouSee Play

 

 • ·         Gør din pc til et tv. Med YouSee Web-tv kan man se de fleste af sine tv-kanaler på pc’en derhjemme, uden det koster ekstra. Besøg Web-tv  

 
HD-kanaler hos Boxer kræver DVB-T2 fjernsyn

Boxer har meddelt at de vil lancere HD-kanaler. Kanalerne hos Boxer bliver distribueret via DVB-T2-teknologien og det kræver at Boxers nuværende og eksisterende kunder skal investere i et tv-apparat med indbygget DVB-T2 tuner eller settop-boks med DVB-T2.

 

Venlig hilsen 

  YouSee

– september 2011

Fri adgang til 100 film med YouSee Plus 

Nu kan alle YouSee Plus kunder i jeres forening godt finde fjernbetjeningen frem. YouSee giver nemlig fri adgang til at se spillefilm efter eget valg.

 

Det sker i dag 1. september, når vi åbner op for en ny filmkategori kaldet ’100 Film’. 100 Film er en del af YouSee Plus og giver adgang til, når som helst, at se film via YouSee Plus, uden det koster ekstra.

”Vi ser det som et alternativ til de almindelige tv-kanaler, der sender masser af film, men kun på faste tidspunkter. Kvaliteten og udvalget vil svare til de traditionelle filmkanaler, men forskellen
er, at kunderne selv kan vælge titel og tidspunkt. Vi mener, det er fremtidens måde at se det
store filmkatalog på suppleret med, at man lejer de nyeste film mod betaling,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

 

100 Film rummer 100 titler, hvoraf ca. en fjerdedel udskiftes hver måned. Fra begyndelsen bliver der tale om en blanding af nyere og ældre danske og udenlandske film. Blandt titlerne er Oceans 11, Charlie og chokoladefabrikken, Taxi Driver, Ondskabens hotel, E.T. og den danske film Lykkevej. Se alle 100 film her

 

 • 100 Film bliver en del af vores eksisterende filmtjeneste YouSee Cinema. Her er der i forvejen adgang til at leje flere end 1.500 film til mellem 19 og 49 kr. for 24 timers leje.
 • 100 film får sin egen kategori af film med en lejepris på 0 kr.
 • YouSee Plus koster uændret 89 kr. pr. måned og giver foruden den nye filmkategori
  ’100 film’ også adgang til On Demand-tjenester som f.eks. StartForfra og TV Arkiv.
 • Kunder med YouSee Plus vil have fri adgang til 100 Film, dvs. at de frit og uden ekstrabetaling kan vælge blandt de 100 titler. Kunder med YouSee Plus som også har abonnement på YouSee Bredbånd vil have fri adgang til 100 Film både via deres tv
  (YouSee Plus) eller pc’en (YouSee Web-tv).

 

 

 

10 Mbit fra 1. september
Nu øger vi hastigheden på vores Bredbånd og så alle kunder med 8 Mbit opgraderes til 10/1 Mbit. Prisen forbliver uændret på 199 kr. pr. måned.

Fremover vil jeres beboere således kunne vælge mellem hastigheder fra 10 til 50 Mbit, som alle giver adgang til:

 

 • YouSee Web-tv så man kan se de fleste tv-kanaler på sin pc
 • YouSee Play med adgang til mere end 10 millioner musiknumre
 • Webmail med 1 GB mailboks inkl. virus- og spamfiler
 • Telefoni for kun 20 kr./md.

 

 

 

Kabel-tv går ikke i sort
Når DR og TV 2 på luftbårne signaler 11. januar 2012 går fra MPEG2 til MPEG4, behøver I ikke bekymre jer om noget i forbindelse med overgangen.
Atter engang er der store overskrifter i pressen, som stiller SORT SKÆRM i udsigt. Først var det slukningen af det analoge signal i 2009, der fremkaldte den slags dystre profetier. Nu er det overgangen fra komprimeringsstandarden MPEG2 til den mere effektive MPEG4. Tilsammen er der tale om store tekniske forbedringer, som vil give langt bedre tv-oplevelser i form af eksempelvis HDTV. Men som tv-seer skal man holde tungen lige i munden.

Ny fladskærm?
Branchen anslår, at mindst 300.000 husstande, som i dag ikke får deres tv fra et kabel-tv-anlæg, bliver ramt. Mange eksisterende fjernsyn eller bokse skal skiftes ud. Fjernsynet forstår simpelthen ikke de nye signaler. Eller også har det ikke en kortlæser, som man skal bruge, hvis man vil blive ved med at kunne se TV 2, når den bliver betalingskanal. Tilmed har mange husstande for få år siden købt en ny lækker fladskærm, men desværre kun med MPEG2. Det betyder nye udgifter til ny fladskærm eller en MPEG4-boks. Alt sammen med til at øge forvirringen.

 

Men ændringerne berører kun tv-seere, som i dag får deres signaler fra en stueantenne. Alle husstande, som får kabel-tv evt. via en antenneforening går ikke i sort.
Hvad kan MPEG4, som MPEG2 ikke kunne?
MPEG4 er mere effektiv til at ’’presse’’ signalerne sammen, så de fylder så lidt som muligt i nettet. Det har betydning for, hvor mange kanaler og i hvilken kvalitet, der kan sendes.

Hvad skal jeres forenings beboere eller medlemmer gøre for ikke at få sort skærm?
Ingenting. YouSee sender fortsat både MPEG2 og MPEG4. Med tv via YouSee’s overordnede kabel-tv-net er jeres forenings forsyning af tv sikker efter overgangen til MPEG4.

 

Vi fortsætter nemlig med at sende både MPEG2 og analogt, så jeres beboere og medlemmer kan trygt læne sig tilbage i sofaen og glemme alt om komprimering, analogt eller digitalt, og hvad der ellers er af nye elementer i tv-åbenbaringen. Kun hvis de vil modtage HD-kanaler, skal deres fladskærm eller boks kunne modtage MPEG4.

 

 

Venlig hilsen 

 

YouSee

juni 2011

Forbruget af On Demand-tjenester stiger og stiger

 

Stadig flere starter en udsendelse forfra, vælger at se en film via fjernbetjeningen eller benytter sig af
TV Arkiv. For at imødekomme On Demand-tjenesternes stigende popularitet og en generel vækst i bredbåndstrafikken investerer YouSee nu massivt i udvidelse af kapaciteten i kabel-tv-nettet.

 

På et år er forbruget af StartForfra, hvor man kan genstarte en tv-udsendelse, steget med over 90 pct. Udlejning af film via fjernbetjeningen vokser i samme tempo og samlet set er YouSee nu oppe på at levere ca. 350.000 spillefilm, StartForfra og Arkiv-udsendelser pr. måned.

 

YouSee har i juni måned igangsat et omfattende opgraderingsprojekt i hele kabel-tv-nettet, som vil sikre at vores bredbåndskapacitet er klar til den stigende efterspørgsel. Allerede i år forventer vi at firedoble kapaciteten i kabel-tv-nettet til at levere On Demand-tv.

 

I løbet af de kommende tre år fordobler vi kapaciteten hvert år, således at kabel-tv-nettet i 2015 vil være i stand til at håndtere 30-35 gange så meget On Demand-tv sammenlignet med i dag.

 

Opgraderingen sker bl.a. ved at opdele nettet i stadigt mindre ’øer’ af kunder, samtidig med at der investeres i bl.a. nye videoservere og kabelmodemmer. YouSee’s kabel-tv-net er i dag opdelt i
ca. 600 øer med ca. 2.000 husstande på hver ø. Målet er at reducere antallet af husstande på hver ø
til ca. 500 inden år 2015. Opgraderingerne kan medføre kortvarige afbrydelser af tv- og bredbånds-forbindelsen, fortrinsvist om natten.

Hold dig orienteret om driftsforstyrrelser

På yousee.dk kan du få generel driftsinformation om væsentlige forstyrrelser på tv, bredbånd og telefoni i jeres område og dermed også informationer om ø-delingsprojektet, hvis det sker i jeres område. Du kan tilmelde dig vores automatiske varsel om driftsforstyrrelser, som du modtager direkte i din mailboks her

 

 

Venlig hilsen

YouSee

– juni 2011

Fra 1. juni kan alle med en Grundpakke nyde godt af Favorit

Favorit-løsningen har tidligere været forbeholdt kunder med YouSee’s Mellem- eller Fuldpakke. Nu kan jeres brugere allerede fra Grundpakken tilvælge Favorit og sammensætte deres egen tv-pakke. Favorit tilbyder valgfrihed mellem 69 kanaler, som bygges ovenpå brugerens nuværende tv-pakke.

 

Favorit-kanalerne udsendes kodet hvilket betyder, at hvis man har en fladskærm med indbygget DVB-C modtager kræver løsningen et YouSee Kort (30 kr./md.). Til andre fjernsyn skal YouSee Plus anvendes (89 kr./md.). Favorit-løsningen er minimum valg af fire kanaler efter eget ønske og månedsprisen er 12 kr. pr. kanal. Kanalerne kan udskiftes en gang om måneden uden det koster ekstra.

 

Se hvilke kanaler Favorit tilbyder

 

Det er ikke kun Favorit-løsningen, der er en nyhed for alle YouSee Grundpakke kunder. Der åbnes også op for at tilvælge flere HD-kanaler eller se tv-kanaler fra alverdens lande med de mange sprogpakker.

 

Tilvalgsmuligheder fra 1. juni med Grundpakken er:

         Favorit-løsningen

         HD-pakken

         Sprogpakker

         TV1000 og CANAL+

 

Det nye produkt ”Ekstrakanaler”, der senere i år afløser Favorit, vil have flere kanaler at vælge mellem, men også andre – både højere og lavere – kanalpriser. Det betyder, at nogle Favorit-kunder kan opleve prisstigninger.

 
StartForfra – nu på alle kanaler

I april måned blev det muligt at starte programmer forfra med On Demand-tjenesten ’StartForfra’ på næsten alle kanaler i YouSee’s standard tv-pakker: Grund-, Mellem- og Fuldpakke.

 

Nu tilbydes StartForfra på alle tv-kanaler i de tre tv-pakker, idet SVT1, SVT2, ARD, NDR, ZDF og NRK1’s programmer nu også kan startes forfra. 

 

StartForfra er en del af abonnementet til alle kunder med YouSee Plus. StartForfra koster ikke ekstra og der skal hverken bestilles eller betales ekstra for at bruge StartForfra, når man har YouSee Plus.

 

StartForfra funktionen kan bruges på alle udsendelser bortset fra live-sport og enkelte øvrige udsendelser.

 

Se efter StartForfra-ikonet i Nu & Næste-bjælken på tv’et. Det angiver om en udsendelse kan startes forfra.

 

 

YouSee’s Ekstrakanal

 

På Ekstrakanalen, der ligger i YouSee’s Grundpakke, viser vi de næste tre måneder følgende kanaler:

 

Juni
TCM (Turner Classic Movies), er en reklamefri filmkanal, der 24-timer i døgnet sender klassiske film. TCM er en verden for filmelskere, der kan nyde alt fra 40’ernes store biograf hits frem til de moderne klassikere.

 

Juli

Nickelodeon sender i dagtimerne og er en 100 % dansk børne-tv-kanal, som er hjemsted for kendte figurer som Svampe Bob Firkant, Dora Udforskeren, Postmand Per og Avatar. BBC Lifestyle sender fra kl. 18.00 til 06.00, og er britisk tv på højt niveau med programmer om mad-, bolig- og livsstil.

 

August

Eurosport 2 er spænding, fart, action og adrenalin med sportsgrene som skateboard, snowboard, motorcross og speedway. I august starter Bundesligaen og i den sidste uge af august starter US Open. Eurosport 2 sender døgnet rundt.

 

 
CANAL+ får nye priser og nyt indhold

1. juni falder prisen på to CANAL+ tv-pakker.

 

          CANAL+ Total          – ny pris 199 kr. pr. måned (før 229 kr./md.)

          CANAL+ Sport         – ny pris   89 kr. pr. måned (før 209 kr./md.)

 

Navneændring og ny kanal

Samtidig med de nye pakkepriser følger også nyt indhold. CANAL+ Drama kanalen skifter navn til CANAL+ Emotion. Kanalen følger med i pakkerne CANAL+ Total og CANAL+ Film.

 

Desuden lanceres CANAL+ Family. Kanalen sender mellem kl. 06.30 – 18.30 m asser af børneprogrammer og familiefilm. Kanalen placeres på kanalplads 309. CANAL+ Family indgår i pakkerne CANAL+ Total og CANAL+ Film.
 

– april 2011
Nu kan I starte forfra på endnu flere kanaler

Så er der godt nyt til alle dem, der har det med at komme lidt for sent til nyhederne, lørdagsfilmen eller yndlingsserien.

Vi udvider nemlig StartForfra til at dække næsten alle kanaler i YouSee’s standard tv—pakker: Grund-, Mellem- og Fuldpakke. Det betyder, at jeres brugere med YouSee Plus, nu altid kan være sikker på at følge med i deres yndligs tv-program. StartForfra koster ikke ekstra og man skal hverken bestille eller betale ekstra for at bruge StartForfra, når man har YouSee Plus.

 

StartForfa funktionen vil nu dække alle udsendelser bortset fra live-sport og enkelte øvrige udsendelser.
StartFora-ikonet i Nu & Næste-bjælken på tv’et angiver om en udsendelse kan startes forfra.

 

Udvidelsen af kanaler med StartForfra sker i to trin

Første trin er gennemført og har gjort, at man udover de 21 kanaler, som allerede har StartForfra funktion
– nu også kan starte udsendelser forfra på følgende kanaler:

TV 2 FILM, CNN, Disney Channel, VH1, TV 2 NEWS, BBC World News, Disney XD, MTV, dk4, BBC Lifestyle, Nickelodeon, TCM, TV4, BBC Entertainment, Cartoon Network, RTL, National Geographic Channe, The Voice, CANAL9 og TV5 Monde.
Næste trin sker umiddelbart efter Påske og gør, at der også kan startes udsendelser forfra på nabolandskanalerne.

Sverige 1, Sverige 2, NRK1, ZDF, ARD og NDR.

 

 

Når begge trin er gennemført, vil StartForfra være tilgængelig på alle kanaler i Fuldpakken,
dog med følgende undtagelser:
DR UPDATE, TV 2 SPORT, Eurosport, Eurosport 2, Folketings TV, Regional TV, Infokanalen og Ekstrakanalen
 

Spansk topfodbold i 3D hos YouSee på lørdag

Er du en af dem, der har købt et 3D tv, er det måske i morgen lørdag, du skal invitere familie og venner til 3D-forestilling foran skærmen. Lørdag aften tørner ærkerivalerne Real Madrid og FC Barcelona sammen i den spanske fodboldliga og YouSee giver alle kunder fri adgang til 3D-transmissionen fra kampen.

 

Det er tv-kanalen CANAL+, der har rettighederne til at sende kampen i 3D. Normalt kræver det særskilt abonnement for at kunne se CANAL+, men i anledning af topopgøret har CANAL+ og YouSee aftalt at gøre kampen frit tilgængelig for alle vores kunder.

“Hvis man skal vise, hvad 3D kan give af tv-oplevelser, er der næppe noget bedre end sport, og der er netop “El Clasico” toppen af poppen. Så jeg synes, det er en oplagt mulighed for at prøve formatet af,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

De første 3D tv kom på markedet for et lille års tid siden, og der er stadig tale om et beskedent publikum. I alt er der ifølge brancheorganisationen BFE solgt knapt 30.000 tv-apparater, der kan vise 3D, og vi regner med at halvdelen af apparaterne står i hjem med tv fra YouSee. Alle med 3D tv skal måske finde et par sidepladser frem på lørdag, hvis interessen for kampen viser sig at blive stor.

3D-udgaven af kampen vises på en særlig eventkanal på kanalnummer 125. Der vil være signal på eventkanalen fra omkring kl. 18. Kampen begynder kl. 22.

 

Hvis du ikke har et 3D tv, men gerne vil se opgøret alligevel og har adgang til vores standard tv-pakker, kan du se kampen på 6’eren, som findes i Mellem- eller Fuldpakke hos os.

Ekstrakanalen viser CANAL9 i april
I vores tv-pakke – Mellempakken – sender vi normalt kun CANAL9 digitalt. Det betyder, at man kan se kanalen, hvis den er indlæst digitalt på tv’et. I april måned kan alle med vores Grundpakke se CANAL9 på Ekstrakanalen
– både, hvis man ser tv digitalt, og hvis man ser tv analogt (på et ældre tv uden digitalmodtager).

Med CANAL9 er der åbent op for masser af action, spænding og humor. Kanalen byder på gode film, som f.eks. En Kort En Lang, til spændende dokumentarserier, krimier, komedieserier som The Ricky Gervais Show – og naturligvis topfodbold.

Hver uge vises op til to kampe fra Superligaen samt masser af kampe fra La Liga. Og 20. april går det løs i den spanske pokalfinale, Copa del Rey, hvor topholdene Barcelona og Real Madrid igen tørner sammen – i en vaskeægte El Clàsico.

God Påske.

– april 2011

YouSee Cinema app  – en ny tv applikation
Måske har du og flere beboere i jeres foreningen et Samsung tv fra 2010 eller 2011 med Internet@TV funktion? Med en nyere Samsung skærm får I nu direkte adgang til at leje film med YouSee Cinema – også hvis jeres forening ikke har en aftale om YouSee kabel-tv.

 

Vi har lanceret YouSee Cinema applikationen, der giver adgang til at leje film over internettet direkte på tv’et med fjernbetjeningen. Der er allerede over 1.200 film at vælge imellem, og der kommer hele tiden flere.

 

Den nye YouSee Cinema applikation kan gratis downloades til alle nyere Samsung tv, og det er ikke nogen forudsætning, at man har en tv-pakke fra YouSee i forvejen. YouSee Cinema app’en downloades og installeres på tv’et på samme måde som det er kendt fra download af App’s til smartphones som iPhone.

Når applikationen er klar på tv-skærmen, er der adgang til at leje film via yousee.tv

 • Samsung tv’et skal være tilkoblet en internetforbindelse på minimum 4 Mbit og teknologien bygger på YouSee’s Web-tv-tjeneste Cinema.
 • For at leje film skal der oprettes en brugerkonto på tv’et og tilknytte den til et YouSee login, som oprettes på yousee.tv.
 • Betalingen for leje af film foretages ligeledes på yousee.tv.

 

Du kan læse meget mere og få hjælp til det hele på yousee.tv/samsung

 
Torsdag = YouSee Cinema
Så er der godt nyt til alle filmelskere i din forening. Hver torsdag frem til 9. juni byder YouSee Cinema på
3 udvalgte filmtitler – en nyhed, en katalogfilm og en dansk film til kun 1 kr. pr. film.

Tilbuddet om Torsdagsfilm, kan bruges både på YouSee Plus og på pc’en med YouSee Web-tv.

Spred nyheden om Torsdagsfilm til alle jeres beboere og medlemmer

 
Brian Nielsen vs. Evander Holyfield

Brian Nielsen gør comeback i ringen mod legenden Evander Holyfield i et boksebrag i DR’s koncertsal.

Det sker lørdag 7. maj og eventet kan købe som Pay Per View-abonnement for alle med et abonnement på
YouSee Kort og YouSee Plus. Eventet/kampen koster 499 kr.

 

         På yousee.dk starter salget til nye kunder 4. april og slutter 1. maj

         Køb af event til kunder med YouSee Plus eller YouSee Kort kunder starter 4. april og slutter 7. maj kl. 24 på yousee.dk

         Køb af event i f.eks. TDC Butik begynder 4. april og slutter ved lukketid 7. maj

 

Det er også muligt for YouSee Plus-kunder at se kampen med YouSee Cinema. Eventet købes på samme måde, som leje af en film.

 

Eventet ligger i QAM 1, og vil blive vist på Eventkanalen på Kanalplads 123.

 

Læs mere om Nielsen vs. Holyfield

– marts 2011

YouSee Web-tv – nu uden log ind

Det er nu meget lettere at anvende YouSee Web-tv, da det ikke længere er nødvendigt at logge ind for at se live-tv, når man anvender Web-tv fra en YouSee Bredbåndsforbindelse.Teknisk forklaret får kunden adgang til sine tv-kanaler ved, at kundens IP-adresse omsættes til et kundenummer.
Kunder, der køber adgang til YouSee Web-tv i 24 timer eller 30 dage, skal fortsat logge ind og ligeledes skal log ind anvendes ved leje af film i Cinema. Ønsker man selv at bestemme rækkefølgen på sine tv-kanaler i Web-tv eller bestemme visningskvaliteten (automatisk/høj/lav) kræver denne funktionalitet også log ind.

Fakta om YouSee Web-tv – yousee.tv

         Op til 42 tv-kanaler, bl.a. alle DR-kanaler (bortset fra DR HD), TV 2-kanalerne, TV3, SBS-kanalerne, nabolands-tv, National Geographic Channel, Eurosport, Discovery Channel, Disney XD, MTV m.fl.

         Bredbåndskunder hos YouSee kan se tv-kanalerne på yousee.tv uden ekstra omkostninger, men kun fra husstanden via den kabel-baserede bredbåndsforbindelse hos YouSee

         Man har adgang til de Web-tv-kanaler, som også indgår i den YouSee tv-pakke, man abonnerer på via kabel-tv (Grund-, Mellem- eller Fuldpakken)

         Andre kunder kan købe adgang til 24 live-tv-kanaler. Abonnementsprisen er 39 kr. for 24 timer, 199 kr. for 30 dage.

         Videoafspilleren på yousee.tv benytter Flash og kan anvendes på både Windows-, Mac- og Linux-computere.

 

 

CCTV-4 er en kinesisk tv-kanal

Herboende kinesere eller danskere med interesse for kinesiske forhold får snart mulighed for at følge udviklingen i det folkerige land 24 timer i døgnet. Tirsdag 5. april lancerer vi tv-kanalen CCTV-4, der bl.a. sender nyheder, dokumentarprogrammer, sport m.v. fra folkerepublikken.

 

         CCTV-4 er en af de i alt 19 kanaler, der udgør den store statslige tv-station CCTV med flere end en milliard seere på det kinesiske fastland. Fem af stationens kanaler udsendes uden for Kina, heriblandt CCTV-4, som gik i luften første gang i 1992

 

         CCTV-4 sender hovedsaligt på mandarin, og retter sig primært mod de mere end 50 millioner kinesere, der bor uden for Kina. Enkelte udsendelser er dog med engelsk tale

 

         Et abonnement på CCTV-4 koster 49 kr. pr. måned og forudsætter abonnement på YouSee’s tv-pakker – Mellem- eller Fuldpakken samt YouSee Plus eller YouSee Kort

 

 

YouSee Ready DVB-C boks fra Clint

Kunder med ældre fjernsyn har nu mulighed for at se YouSee’s tv-udbud i digital kvalitet (udnytte de digitale clear kanaler) uden nødvendigvis at abonnere på YouSee Plus eller investere i en ny fladskærm.   

 

Boksen sælges i detailhandlen
YouSee har certificeret to bokse af mærket Clint som YouSee Ready, og dermed kan detailhandlen tilbyde en digital boks, der opfylder vores standarder og virker optimalt på YouSee’s kabelnet.

 

’’Vi har en målsætning om, at vores kunder skal blive digitale – og her sænkes en barriere for at få flere kunder på det digitale signal. Selvom der de sidste par år er købt masser af fladskærme med indbygget DVB-C modtager, er der stadig flere husstande som har ældre fjernsyn, ofte som tv nummer 2 og 3 i husstanden, og de skal også gerne kunne se og få fuldt udbytte af vores digitale signaler på skærmen’’, siger projektchef fra YouSee Jan Hjorth-Mosegaard.

 

’’Boksene fra Clint er ikke et alternativ til YouSee Plus, understreger Jan Hjorth-Mosegaard. Boksene har ikke On Demand-funktioner som Cinema, StartForfra og TV Arkiv, da der ikke er returvej i boksene. Og da boksene kun har én tuner, så må man nøjes med at se det program, der optages samtidigt. Man kan ikke optage ét program og se et andet, som med YouSee Plus. Dog er indholdet til TV Guiden leveret fra YouSee’’, slutter Jan Hjorth-Mosegaard.

 

Der udbydes 2 modeller

         Clint DC5 med harddisk og Clint DC3 uden harddisk

         Boksene kan købes i detailhandlen hos Fona, Elgiganten og Expert. YouSee sælger ikke boksene.

         Begge bokse har kortlæser (Common Interface), og der skal benyttes et CA-modul (type HHFB) og et YouSee Kort til at se eventuelle Favorit- og ekstra pakker fra YouSee.

   

Specifikationer

         Digital DVB-C MPEG4/MPEG2 modtager

         Common Interface (til CA-modul, som skal være af type HHFB og YouSee kort)

         Indbygget 2.5″ harddisk (kun DC5 /320 GB harddisk)

         HDMI output

         HD Ready

    

Læs mere på Clints hjemmeside

Gode hjemmeinstallationer er et must

Vi har fået henvendelser fra kunder, der undrer sig over sammenhængen mellem bustrafik og tv-kvalitet. Det skyldes, at bybusser i bl.a. hovedstadsområdet ikke altid er gode venner med de moderne fladskærms-tv.

 

På mange af de travleste linjer er busserne udstyret med digitalt radioudstyr, som kan skabe kortvarigt flimmer eller sort skærm på boligens tv, hvis man i husinstallationer anvender forældede eller dårligt skærmede antennekabler og stik.

 

’’Forklaringen er, at busserne anvender de samme frekvenser til at sende oplysninger til buscentralen, som vi bruger til tv-signaler i kabelnettet. Og hvis kabler eller stik i hjemmet ikke er godt nok skærmet, smutter signalerne fra en forbikørende bus ind og blander sig med tv-signalerne. Så reagerer de moderne digitale tv-apparater med at vise sort skærm et kort øjeblik’’, siger Mads Arnbjørn Rasmussen, direktør for drift og anlæg hos YouSee.

 

Hvis man oplever støj på skærmen og har mistanke om, at det skyldes indstråling fra busserne, råder Mads Arnbjørn Rasmussen til, at man kaster et kritisk blik på husets eller lejlighedens antennekabler og stik. Mange har valgt at opsætte ekstra stik i f.eks. køkken eller børneværelse, og ofte skyldes problemerne, at stik og kabler ikke er af god nok kvalitet.

 

Mærkningsordning guider kunden

YouSee har etableret en frivillig mærkningsordning, YouSee Ready, for producenter af kabler og stik, som skal tjene som guide for forbrugerne. YouSee Ready-mærkningen er en garanti for komponenterne, som er testet til at være tilstrækkeligt afskærmet og dermed afhjælper indstråling. YouSee Ready kabler forhandles i TDC Butik, Føtex, Bilka og A-Z.

 

Se mere på www.homeconnect.me,hvor der findes udførlige videoguides og bl.a. vejledninger i, hvordan man sætter et vinkelstik på antennekablet, monterer kablet i en stikdåse, monterer en husforstærker.

 

 

 

Nyhed! Fjernbetjening af YouSee Boks

Nu bliver det meget nemmere at være kunde og supporter hos YouSee. ’Remote Support på boksen’, er et nyt værktøj, hvor YouSee Support selv kan se ’ind’ i kundens digitalboks, mens kunden er i røret. På den måde kan kunden meget nemmere få support, og vi kan søge og finde eventuelle fejl i boksen. Det eneste det kræver, er, at boksen er tilsluttet internettet.

 

Med den nye løsning, vil vi ud over at fejldiagnosticere ’direkte’ hos kunden, også kunne fjernbetjene kundens boks. Det betyder, at supporteren får mulighed for at genstarte eller teste boksen direkte hos kunden. Alle sammen funktionaliteter, som kunden tidligere skulle guides igennem via en lang række skærmbilleder på boksen – nu kan kunden bare slappe af, mens vi løser problemet.

 

Flere muligheder for at forbinde YouSee boksen til internettet

Alle YouSee Plus-kunder får en WiFi-dongle til trådløst netværk – også kaldet en YouSee-dongle, uden det koster ekstra, når de køber YouSee Plus. På den måde sikrer vi at kunden får fuldt udbytte af YouSee Boksen og glæde af de digitale tjenester: StartForfra, Cinema og TV Arkiv, der følger med abonnementet.

 

Vi anbefaler, at YouSee-donglen altid bruges til at etablere returvej på boksen, hvis man har trådløst bredbånd. Det gælder både kunder med YouSee Bredbånd og internet fra andre internetudbydere. Alternativt anvendes Ethernet kabel eller coax returvej. Læs mere om mulighederne for at forbinde boksen på yousee.dk/support.

 

 

 

Mobilt Bredbånd med højere hastigheder

Det er nu endnu sjovere at være på nettet alle vegne. Vi har øget hastigheden på Mobilt Bredbånd, så vores højeste og mellemste hastighed fremover er 15 Mbit (269 kr./md.) og 4 Mbit (169 kr./md). Samtidig forøges forbrugsgrænserne for de 2 produkter til 15 GB og 10 GB pr. måned. Produkternes pris ændres ikke. Den laveste hastighed på 1 Mbit (99 kr./md.) og forbrugsgrænse 1 GB ændres ikke. Læs mere

 

 
Gå aldrig glip af sport eller børneudsendelser igen

Et af YouSee’s fokusområder i 2011 er ’Meget mere On Demand’, der betyder lancering af mange flere StartForfra kanaler, meget mere Cinema og meget mere indhold i TV Arkiv. Vi har nu udvidet TV Arkiv med nye kanaler:

 • Nickelodeon
 • Eurosport
 • CANAL+ Select

For at bruge TV Arkiv skal man have YouSee Plus og boksen skal være tilsluttet internettet samt et abonnement på en tv-pakke der indeholder de pågældende kanaler.

 

TV Arkiv – se hvad du vil, når du vil

Med TV Arkiv er det således muligt at gense programmer fra kanalerne DR1, DR2, DR K og DR Ramasjang og nu også programmer fra Nickelodeon og Eurosport. På Nickelodeon vil der være adgang til udvalgte serier syv dage tilbage – bl.a. Svampebob Firkant, Dora Udforskeren og Niels Neutron. Derudover kan man se udvalgte sportsudsendelser fra Eurosport 1 og 2, ligeledes syv dage tilbage.

 

Nu har CANAL+ kunder adgang til endnu flere film 

CANAL+ Select kan benyttes af kunder med et abonnement på CANAL+ Total eller CANAL+ Film. Med CANAL+ Select tilbydes de fleste af de film, der sendes på CANAL+, som Video on Demand – uden beregning, hvis man har et abonnentment. Så fik man ikke set gårsdagens film eller faldt i søvn midt i plottet, er der ingen problemer – filmen kan blot ses forfra med CANAL+ Select.

 

Til at begynde med vil der være ca. 70 film i CANAL+ Select kataloget. Filmene findes i Select-arkivet, når de har haft premiere på CANAL+ First og vil være tilgængelige mellem 3 og 12 måneder.

 

Læs mere om TV Arkiv

– marts 2011

 

 

Fup og fakta om kvalitet og pris på HDTV

Så er der igen gang i debatten om pris og kvalitet af HDTV, og nok en gang bygger det hele på en simpel teknisk sammenligning af den såkaldte bitrate, der danner grundlag for karaktergivningen.

 

Søndagsavisen sammenligner i sin udgave den 27. februar tv-udbydernes HD-produkter. Avisen har allieret sig med webmediet Flatpanels.dk, som allerede i maj sidste år var fremme med samme tekniske analyse. Ligesom dengang er der tale om en meget simpel teknisktest, som desværre nemt kommer til at give et misvisende resultat.

 
Flest HD-kanaler hos YouSee

Sammenligningen i Søndagsavisen viser, at YouSee tilbyder 19 HD-kanaler og dermed skulle være udbyderen med næst flest kanaler. Det er forkert. YouSee udbyder pt. i alt 22 HD-kanaler, og dermed er YouSee reelt den største udbyder på det danske marked.

 

Avisen sammenligner også priserne på udbydernes HD-tilbud, og her skaber artiklen mere forvirring end klarhed. F.eks. fremgår det ikke, at YouSee’s kunder pt. har adgang til op til 11 HD-kanaler kvit og frit som del af deres tv-pakke.

 

Det fremgår ikke af avisen, som i stedet sammenligner priserne, hvis man ønsker samtlige de HD-kanaler, som udbyderen tilbyder. Da YouSee tilbyder 11 kanaler ud over de 11, der er indbygget i pakkeabonnementet, bliver prisen for at få alle med selvfølgelig væsentligt højere, end hos de udbydere, som kun tilbyder 10 HD-kanaler.

 

Eksempelvis koster revl og krat af HD-kanaler hos YouSee ifølge avisen ca. 11.500 kr., mens det samlede HD-udbud hos elselskaberne koster 6.150 kr. Med i avisens prisopgørelse er dog også high pay-kanaler som CANAL+ og TV1000 pakken. De koster samlet 408 kr. pr. måned svarende til 4.896 kr. om året. Fratrækkes high pay-pakkerne Søndagavisens sammenligning ligger YouSee på niveau med resten af markedet nemlig med en årspris på ca. 6.600 kr. Tager man kun de 11 kanaler i YouSee’s Fuldpakke er listeprisen 4.908 kr., altså ca. 1.250 billigere end elselskabernes fulde tilbud.

 

 

Flere forhold afgørende for kvaliteten

Af Søndagsavisen fremgår også, at kvaliteten af YouSee’s signal ligger i midterfeltet efter bl.a. Stofa og Canal Digital, og foran Boxer og TDC TV. Avisen skriver, at YouSee sender HDTV med en bitrate på 11 Mbit/s, mens de førende anvender 12,5 Mbit/s. Når du læser dette, er dén forskel imidlertid så godt som elimineret, for YouSee har øget bitraten til 12 Mbit/s på kanalen. YouSee distribuerer i øvrigt kanalen med en meget høj båndbredde på 384 kHz på stereosignalet, så kunder, der ikke har sorround-systemer, også får en god lydoplevelse.

 

I analysen har man sammenlignet signalet fra DR HD, som er den eneste kanal, som alle udbydere på det danske marked distribuerer. Det er fair nok. Det er også den eneste kanal, som alle udbydere modtager i ‘rå udgave’, som de derfor selv skal komprimere, inden den ryger ud til kunderne.

 

Imidlertid er det forkert alene at bygge analysen på en sammenligning af bitraten. Bitraten –eller båndbredden om man vil –fortæller ganske vist, hvor mange billeddata, der sendes pr. sekund, men flere andre forhold spiller ind på billedkvaliteten.

 

 

De tre vigtigste er:

 

        Codec

der er den komprimeringsmetode, der anvendes til at ‘pakke’ billedinformationerne. Der foregår konstant en udvikling på feltet, og der kan være stor forskel på, om man anvender VC1, H264 eller MPEG2.

 

         Encoder

det er det udstyr, som foretager databehandlingen. Her spiller det ind, om encoderen er indstillet til at levere sportsudsendelser bedst muligt eller, eller om den er optimeret til udsendelser med meget lidt bevægelse. Det er reelt denne proces, der har størst indflydelse på kvaliteten af det endelige billede!

 

         Fejlkorrektion.

Undervejs i distributionen kan der opstå støj eller fejl i signalet, og derfor er der brug for fejlkorrektion. Der kan anvendes forskellige typer og metoder, og ligesom med codec og encoding, påvirker det billedkvaliteten.

 

YouSee tilstræber altid at finde den bedst mulige kombination af disse elementer, og det er vores overbevisning, at YouSee leverer en billedkvalitet, der er absolut konkurrencedygtig med de øvrige udbydere.

 

Med til billedet hører at DR HD reelt er den eneste kanal, hvor det er muligt at foretage en sammenligning på tværs af udbyderne. I de fleste andre tilfælde modtager distributørerne kanalerne i en allerede ‘færdigbehandlet’ udgave, og derfor videresendes de transparent, dvs. at YouSee og de øvrige udbydere i det store og hele sender kanalerne i samme kvalitet, som de modtages.

– februar 2011

 

YouSee Web-tv i Samsung indpakning   

Det første rigtige skridt til sammensmeltning af internet og tv er taget og YouSee er med fra starten.

Kunder med et nyere Samsung fladskærms-tv får om kort tid mulighed for at leje filmene i YouSee’s Cinema univers til tv’et via internet uden en YouSee boks og uden at skulle sætte sin computer til tv’et – uanset leverandøren af bredbånd.
YouSee Web-tv har for længst muliggjort leje af film via internet til pc’en, men det er nyt, at der nu produceres fladskærme, hvor man på fjernbetjeningen kan trykke ’internet tv’ og få adgang til YouSee Cinema.

– Lige nu er internet-tv/Over The Top-teknologien (OTT) meget ny, men en stor del af hvad der bliver solgt af fladskærme i 2011 indeholder intenet tv muligheden og kan dermed bruge OTT teknologien.
’’Vi lægger stor vægt på at være med helt fra begyndelsen og også at vores kunder naturligvis kan tilbydes løsninger via internet-tv. Det er dels ud fra den betragtning at det på længere sigt bliver en vigtig distributionskanal for Video on Demand, men også fordi vi gerne vil gøre os erfaringer på platformen allerede fra start’’ siger produktchef i YouSee, Simon Schultz.

Den nye Web-tv løsning i Samsung indpakning testes i øjeblikket hos Samsung og forventes lanceret i marts måned. Samsung estimerer, at der allerede fra efteråret er internet-tv teknologien i hver anden solgte skærm.

 

Hvad er OTT

OTT står for ‘Over The Top. Med Over The Top menes der distribution af Video on Demand og tv over det åbne internet i stedet for kabelnettet. Det åbne internet giver reelt alle mulighed for at distribuere video og tv uden selv at kontrollere selve distributionsnetværket.

 

 

 

YouSee Forum – en ny support-kanal

På yousee.dk tilbyder vi i dag velfungerende supportsider, men kunder kan alligevel have svært ved at finde svaret på deres spørgsmål. Derfor har vi lanceret et forum, som er en online debatside, hvor man kan skrive spørgsmål, læse hinandens spørgsmål, svare på dem samt læse YouSee’s svar.

 

I først omgang målrettes YouSee Forum til YouSee Bredbåndskunder, hvor man via sit YouSee Login kan stille spørgsmål om Bredbånd, Telefoni, YouSee Play og YouSee Web-tv. Supportmedarbejdere fra YouSee er også klar til at besvare spørgsmål fra kunder på YouSee Forum.

 

I løbet af 2011 vil vi kunne tilbyde tv-kunder et login og YouSee Forum vil dermed blive udvidet til også at omfatte tv-spørgsmål.

 

Tag et kig på Forum

 

 

 

Flere kanaler i Favoritpakken

Med Favorit kan man individuelt sammensætte sin egen, personlige tv-pakke med fire eller flere kanaler. Pakken har fået yderligere fire kanaler og tilbyder således valgfrihed mellem mere end 60 kanaler. Favorit kan vælges af alle kunder med YouSee ’s Mellem- eller Fuldpakke og kræver enten YouSee Kort eller YouSee Plus.

 

De nye kanaler i Favoritpakken er:

         Nick Jr. 

         BBC Lifestyle

         BBC Knowledge

         Nickelodeon HD – der lanceres 1. marts 2011

 

 

 

HD-pakken lukker

1. april 2011 lukker vi for vores HD-pakke. Lukningens skyldes at flere af pakkens HD-kanaler nu kan ses Clear via vores tre standard tv-pakker dvs. uden kort, boks eller ekstra udstyr – og at alle HD-kanalerne i HD-pakken også kan vælges i Favoritpakken.

Venlig hilsen

 

YouSee

– januar 2011

 

 

Højere hastighed, ny hastighed og masser af indhold

Mere hastighed for samme pris – og meget mere indhold med YouSee Bredbånd er en realitet fra 1. februar hvor 40/4 Mbit hastigheden blev lanceret og 20/2 Mbit har fået mere fart til samme pris. Med YouSee Bredbånd følger både YouSee Play, Web-tv og Webmail med i abonnementet.

 

         4 gange så meget Webmail.

Vi har gjort Webmail endnu bedre, så alle får helt op til 1 GB i deres mailboks. Der er samtidig skruet op for størrelsen på de mails, man kan sende og modtage, op til 25 MB. Alle kunder, der har udvidet deres mailboks til 250 MB får automatisk udvidelsen, så der fremover er 1 GB plads til rådighed.

 

         10 millioner musiknumre på YouSee Play. Musikbiblioteket på YouSee Play har netop rundet 10 mio. musiknumre og giver nu adgang til en gigantisk musiksamling, der kan streames og downloades uden det koster ekstra. Besøg YouSee Play

 

 

YouSee Bredbånd – hastighed og priser  

Før 1. februar                        Efter 1. februar

8/1 Mbit          199 kr.            8/1 Mbit          199 kr.

15/1 Mbit         249 kr.            15/1 Mbit         249 kr.

20/2 Mbit         299 kr.            30/3 Mbit         299 kr. (prisfald)

30/3 Mbit         349 kr.            40/4 Mbit         349 kr. (ny hastighed)

50/5 Mbit         399 kr.            50/5 Mbit         399 kr.

 

 

 

YouSee-dongle forbinder YouSee boksen til internettet

Forbind YouSee Plus til dit tv og til internettet, og vupti! Så er der adgang til stribevis af muligheder som, at leje film med fjernbetjeningen, sætte udsendelser på pause eller starte dem forfra. Desværre er der kunder, der ikke udnytter YouSee Plus fuldt ud, og derfor gør vi det nemmere at få YouSee-boksen på nettet.

 

Alle YouSee Plus-kunder kan få en WiFi-dongle til trådløst netværk – også kaldet en YouSee-dongle uden det koster ekstra. Det gælder både nye og gamle YouSee Plus kunder. YouSee-donglen udleveres både HD-boksen med og uden harddisk.

 

Alle kunder, som ikke har aktiveret deres returvej, vil I de kommende måneder modtage et brev med en YouSee-dongle. Så de også kan få fuldt udbytte af YouSee Boksen og få glæde af tjenesterne StartForfra, Cinema og TV-Arkiv der følger med abonnementet.

 

Vi anbefaler, at YouSee-donglen altid bruges til at etablere returvej på boksen hvis man har et trådløst bredbånd. Det gælder både kunder med YouSee Bredbånd og internet fra andre internetudbydere. Alternativt anvendes Ethernet kabel eller coax returvej. Læs mere om mulighederne på yousee.dk/support.

 

 

 

 

Flere muligheder med Telefoni 

Telefoni Fastpris Ekstra er et nyt telefoniabonnement med mulighed for at ringe ubegrænset til fastnetnumre og mobilnumre i Danmark for et fast månedsabonnement på 199 kr. Man betaler opkaldsafgift og minutpris for alle øvrige samtaler – f.eks. til udland og særlige numre som 118, klokken m.m.

 

Telefoni Fastpris Ekstra er til dem, der:
– Ringer lige meget mobil og fastnet
– Ringer mere til mobil end fastnet
– Ønsker en fast betaling på telefoniforbruget til fastnet og mobil

Se de tre Telefoni-abonnementerher

Venlig hilsen

 

YouSee

– november 2010

 

Kanalomlægninger i YouSee’s tre standard tv-pakker

Kanalomlægningen begynder i dag mandag 29. november og slutter på onsdag 1. december.
Omlægningerne sker etapevis i geografiske områder og foregår inden for normal arbejdstid.

 

 

 

Region Syddanmark

         Fyn omlægges 29. november

 
Husk at indstille tv’et

Ved kanalomlægningen skifter flere tv-kanaler i Grund-, Mellem- og Fuldpakken plads, og derfor anbefaler vi,
at alle genindlæser kanalerne uanset om det er et nyt eller gammelt tv. Vi anbefaler, at I venter med at genindlæse kanalerne til efter kl. 16, så I kan være sikre på, at alle ændringerne er gennemført. Der vil også være rulletekster på de berørte kanaler (kanaler der ikke længere sendes analogt og på de kanaler, der flytter til en ny frekvensplads).

 

Har jeres brugere en YouSee Plus boks vil indstillingen til det nye kanaludbud foregå automatisk.

 

 

Få mere information 

yousee.dk/tv2011finder I alle detaljer om omlægningen og bl.a. en beskrivelse om
hvordan jeres brugere finder deres nye tv-kanaler.

 

 

Hent jeres nye kanaloversigt på yousee.dk

yousee.dk/nykanaloversigtkan I downloade jeres nye kanaloversigt. Kanaloversigten indeholder
det nye tv-udbud med kanalplads, radio-frekvenser og digitale kanalpladser.

 

 
Fakta om ændringerne i YouSee’s tre standard tv-pakker

Grundpakken

         Kanal 4 flyttes til Mellempakken og bytter plads med Kanal 5

         Nabolandskanalerne ARD og SVT2 vil fremover kun blive distribueret digitalt. De er
hidtil blevet sendt både analogt og digitalt. I Syddanmark er det ARD og RTL, der
overgår til ren digital distribution

         Fem lokal-tv-kanaler, som YouSee distribuerer, overgår også til digital distribution. Det er Køge.tv,
Aabenraa Lokal TV, Lokal TV Vest (Esbjerg), TVE (Esbjerg) og Aalborg+

         Nye HD-kanaler: Kanal 5 HD, SVT1 HD og ZDF HD. I forvejen indgår DR HD i Grundpakken

 

Mellempakken

         Kanal 5 flyttes til Grundpakken og bytter plads med Kanal 4

         Nye HD-kanaler: TV3+HD og 6’eren HD (pr. 1. januar 2011)

 

Fuldpakken

         TCM og BBC World vil fremover kun blive distribueret digitalt. Kanalerne er hidtil blevet sendt både
analogt og digitalt

         Ny kanal er BBC Lifestyle, som udelukkende distribueres digitalt

         Nye HD-kanaler: Eurosport HD, Eurosport 2 HD, TV 2 SPORT HD, TV 2 FILM HD og Nickelodeon HD
(fra 1. marts 2011)

Venlig hilsen

 

YouSee

– november 2010

Fri adgang til HDTV

Fra 1. december udvides YouSee Clear med HD-kanaler i YouSee’s tre standard tv-pakker. Alle jeres brugere med et nyt fladskærms-tv i HD-kvalitet får hermed adgang til op til 11 HD-kanaler med superskarpe billeder og fed lydkvalitet uden kort og uden boks.

 

Fri adgang til HDTV

De først syv HD-kanaler bliver tilgængelige fra 1. december, når vi fjerner krypteringen. TV 2 SPORT bliver også en clear (ukodet) HD-kanal i YouSee’s Fuldpakke, og således lancerer vi nu yderligere tre HD-kanaler i de følgende måneder af det nye år – 6’eren HD, TV 2 SPORT HD og Nickelodeon HD.

 

Hermed vil jeres brugere få adgang til i alt 11 HD-kanaler inkl. DR HD i YouSee’s Grund-, Mellem- og Fuldpakke
pr. 1. marts 2011.

 

Forudsætningen for at kunne se kanalerne i den høje HD-kvalitet er, at man først og fremmest har en fladskærm med indbygget DVB-C modtager med MPEG4 standard. Hvis tv’et ikke selv har en indbygget digital DVB-C modtager skal man have en HD-digitalboks f.eks. YouSee Plus.

 

Til gengæld har man ikke længere brug for et digitalt kort til at ‘åbne’ signalerne. HD-kanalerne i vores tre tv-pakker sendes clear (ukodet), og det betyder, at brugerne har fri adgang til kanalerne nøjagtig på samme måde, som de har fri adgang til de analoge og de almindelige digitale kanaler i alle YouSee’s tv-pakker.

 

Programmerne, der sendes på de 11 HD-kanaler, er et ’spejl’ af de samme kanaler i standard kvalitet. Eksempelvis sender Kanal 5 HD de samme programmer som Kanal 5, men i HD-kvalitet.

 

De 11 HD-kanaler, som indgår i YouSee’s tre standard tv-pakker, er følgende:

 

Grundpakken
DR HD

Kanal 5 HD

SVT1 HD

ZDF HD

 

Mellempakken

TV3+HD

6’eren HD (pr. 1. januar 2011)

 

Fuldpakken

TV 2 FILM HD

TV 2 SPORT HD (pr. 3. januar 2011)

Eurosport HD

Eurosport 2 HD

Nickelodeon HD (pr. 1. marts 2011)

 

Fri adgang til udvidet tv-spejl gælder ikke for visse foreninger, som selv sammensætter deres programudbud.

 

 

YouSee Cinema – ‘I’m still here’    

Torsdag 11. november inviterede YouSee Cinema for første gang i Danmark til premiere på en film samtidig med at filmen fik premiere i biograferne. Det er filmen ’I’m Still Here’ med Hollywood-stjernen Joaquin Phoenix
i hovedrollen som sig selv.

 

Den nye premiereform skal vise, om der kan være fordele ved at lade smalle film få premiere On Demand i YouSee Cinema samtidig med, at filmen kan ses i biografen.

 

”Smalle film kan ofte kun ses i et meget lille antal i biografer i de største byer, og det betyder, at publikum uden for storbyerne først får adgang til filmene, når de langt senere udkommer på dvd. Det her er altså den første prøve på at nå et uopdyrket marked” fortæller YouSee’s filmchef Casper Hald.

 

Se I’m Still Here både i YouSee Cinema og via YouSee Web-tv

Lejeprisen er lidt højere end normalt (99 kr. for 24 timer), da filmen har On Demand premiere samtidig med biografpremieren. Den forhøjede lejepris svarer ca. til 1½ biografbillet, hvor de normale lejepriser for film i
YouSee Cinema er 29 – 49 kr.

 

Læs mere om YouSee Cinema

 

 
Bredbåndsaktiveringskode via sms eller e-mail

Når nye brugere hos jer fremover ønsker at bestille YouSee Bredbånd, online eller via YouSee’s Kundeservice, har de nu mulighed for at få tilsendt aktiveringsoplysningerne som e-mail og/eller sms. Aktiveringsoplysningerne står fortsat også i ordrebekræftelsen, som de vil modtage med posten.